Yıllar sonra bir arada

Güncelleme Tarihi:

Yıllar sonra bir arada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 14:25

Babalar ve Evlatlar ilk bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Star Tv'de başlayacak olan dizinin kadrosunda, Murat Ünalmış,Ceren Hindistan,Sinan Tuzcu Fatma Girik, Serdar Gökhan,Erol Demiröz,Taner Barlas,Kevork Malikyan,Nurşim Demir,Adnan Koç,Ümit İbrahim Kantarcılar,Erkan Kolçak Köstendil,Servet Pandur,Mert Turak,Kadim Yaşar,Münir Can Cindoruk,Deniz Baysal,Büşra Ayaydın gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle;

Tetik çekemeye tövbe etmiş bir kabadayının sözünden dönmemek için verdiği zorlu mücadeleyi anlatan dizinin yapımcılığını Murat Tokat, yönetmenliğini ise Cemal Şan üstleniyor.

Her hafta heyecan fırtınası estirecek “Babalar ve Evlatlar” dizisinin birinci bölümünde,eski kabadayılardan Aslan’ın(Serdar Gökhan) oğlu Burhan(Murat Ünalmış), yine eski kabadayılardan Tahsin’in(Erol Demiröz) oğlu Eyyo’yu(Ali Barkın) öldürmekten 12 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye oluyor.Bu olay nedeniyle,Burhan’ın babası racon gereği Eyyo’nun babasına kan bedeli ödüyor. Ancak her iki tarafta da, eski raconların hükmünü yitirdiğini düşünen evlatlar var. Cezaevi çıkışında Burhan’ı hem aileler arasındaki bu gerginlik ve hem de herkesin hayatını alt üst edecek bir aşk bekliyor.     

Haberin Devamı

İŞTE İLK BÖLÜM FRAGMANI /WEB TV          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!