Yılın öğretmenine belediyeden hediye

Güncelleme Tarihi:

Yılın öğretmenine belediyeden hediye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 17:02

Yılın öğretmenine belediyeden hediye

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta açık lise okuyan engelli bir öğrenciye verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı tarafından yılın öğretmeni seçilen Kılıçaslan İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmenlerinden Hakan Eraslan'ı Belediye Başkanı Sami Aydın makamında ağırladı.
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde her yıl seçilen yılın öğretmeni bu sene Sivas'tan seçildi. Engelli bir öğrencinin eğitim sürecinde gerçekleştirdiği yardımlar nedeniyle yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan ve Kılıçaslan İlkokulu Müdür Ahmet Turan Arslanbüken Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Okul Müdürü Arslanbüken, "Hakan hocamız çok sayıda projeye imza atıyor. Gerçekleştirdiği projelerin büyük bir kısmı da toplum yararına olan projeler. Biz de elimizden geldiğince kendisine destek olmaya çalışıyoruz." ifadesini kullandı.
Yılın öğretmeni Hakan Eraslan da gerçekleştirdiği diğer projeler hakkında bilgi vererek, "Mesleğimizi severek yapıyoruz. Bir öğrencinin bir şeyler öğrenmesi bizler için çok önemli. Bu kapsamda velilere yönelik çalışmalarda gerçekleştiriyoruz." dedi.
Belediye Başkanı Sami Aydın ise, yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan'ı kutlayarak, "Engelli kardeşimizi bundan sonra Sivas Belediyesi olarak biz taşıyacağız. Bu konuda daha önce başlattığımız engelsiz hizmet aracı uygulamamız var." dedi.
Başkan Aydın ziyaretin anısına Eraslan ve Okul Müdürü Arslanbüken’e çeşitli hediyeler takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!