Yılın en şanslı günü yaklaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Yılın en şanslı günü yaklaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 20:12

19 Haziran’da Güneş ve Jüpiter’in birleşmesiyle oluşacak yılın en şanslı günü, tüm burçları etkilemeye başladı. Tüm burçlar romantik ve kazançlı bir hafta geçirecek.

Haberin Devamı

Koç

Aşk ve seyahat

Bu hafta sizin için çok hareketli ve eğlenceli geçecek. Yönetici gezegeniniz Mars’ın 16 Haziran’da Uranüs’e mesaj göndermesiyle sürprizler sizi bekliyor. Bu da haftasonunda aşk ve seyahat demek.

Boğa

Sıkıntılar bitiyor

Bu hafta sizin şanslı haftanız. Maddi konularda son zamanlarda yaşadığınız sıkıntı, bir anlaşmada yapacağınız o son hamleyle tersine dönecek. Özellikle haftanın ilk gününe dikkat edin.

İkizler

Bu hafta dönüm noktası

Bu hafta yaşayacaklarınız, tüm hayatınızı etkileyebilir. 19 Haziran’da Güneş’le Jüpiter’in 12 yıl sonra İkizler burcunda buluşması, bu günü sizin için yılın en şanslı günü yapıyor. Bundan önceki iki günde de, bunun etkilerini hissedeceksiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Kariyer değişikliği

Bu pazartesi günü, kariyerinizle ilgili hiç beklemediğiniz bir haber alacaksınız. Eğer çalıştığınız bir yer zaten varsa, alacağınız bu haberle büyük kararlar alıp köklü bir değişim yapmanız gerekebilir.

Aslan

Dostlarınızı tanıyacaksınız

Bu hafta, bir arkadaşınızın size ne kadar inandığına şahit olacaksınız. 19 Haziran’da Güneş ve Jüpiter’in birleşmesiyle oluşacak yılın en şanslı günü size de yarayacak. Ama bunun için davet edildiğiniz organizasyonlara katılmanız gerek.

Başak

Yıldızınız parlıyor

Kariyeriniz yükselişte. Güneş ve Jüpiter’in buluşması, kariyer, başarı ve onur başlıklarında etkili olacak. Anlayacağınız bu hafta tüm gözler üzerinizde olacak, dikkatli olun!

Terazi

Yeni girişimlere hazırlanın

Duygusal ve yenilik haberlerinin bol olduğu bir haftaya giriyorsunuz. Özellikle 16-19 Haziran’a dikkat edin. Yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız, yılın en şanslı günlerinden biri olan 19 Haziran’ı tercih edin.

Akrep

Hayat size güzel

Finansal açıdan çok önemli bir haftaya giriyorsunuz. Evet hayat sizin için şu sıralar çok güzel ama bu güzellik devam ederken bazı anlaşmaları sonlandırmanızda fayda var.

Yay

Evlilik yolda

Eğer evlenmeyi ya da nişanlanmayı düşünüyorsanız, bu hafta konuyu ciddileştirmek için tam zamanı. Aynı durum iş hayatı için de geçerli. Uzun vadeli, sağlam bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Oğlak

Gelen projelere dikkat

19 Haziran yılın en şanslı günlerinden biri. Ve tam da o gün masanıza gelecek olan yeni bir doysa, tüm yeteneğinizi göstermenizi sağlayacak. Bu işi ciddiye alın çünkü sonucunda ekim ayı gibi yükseliş olacak.

Kova

Romantizm dorukta

Bu hafta aşk kapınızı çalabilir. Eğer zaten biriyle birlikteyseniz, en romantik günlerinizi yaşayacaksınız. Bu yüzden yılın en şanslı günlerinden biri olan 19 Haziran’a dikkat edin. Bu arada iş konusunda da yaratıcı fikirleriniz kabul görecek.

Balık

Büyük bir destek

Haftanın ilk günlerinde ailenizden hem maddi hem de manevi anlamda çok büyük destek alacaksınız. Eğer evinizle ilgili yaptırmayı planladığınız şeyler varsa, hafta başında son kararı verirseniz sonuçları iyi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!