Yılın en komik filmini çektik

Güncelleme Tarihi:

Yılın en komik filmini çektik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2008 00:01

Esin Civangil, "Kadri’nin Götürdüğü Yere Git" filmiyle sinemaya da adım attı.

"Ekmek Teknesi" dizisindeki ’Jale’ karakteriyle ünlenen Esin Civangil, "Kadri’nin Götürdüğü Yere Git" filmiyle sinemaya da adım attı.
Projeye çok güvendiğini söyleyen Civangil, "Yılın en eğlenceli filmini çektik. İzleyici film süresince yerinde duramayacak" diyor.
Şafak Sezer, Alp Kırşan, Esin Civangil ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrolde olduğu "Kadri’nin Götürdüğü Yere Git" filmi, 16 Ocak 2009’da izleyiciyle buluşacak. Filmin seksi kızı Esin Civangil, filmin sürpriz karakteri olduğunu söylüyor. İzleyicinin film süresince yerinde duramayacağını iddia eden Civangil, "Yeni yılın en komik filmi olacağına inanıyorum ’Kadri’nin Götürdüğü Yere Git’in. Biz çekim yaparken sette çok eğlendik. Bu enerjinin filme de geçtiğine inanıyorum. İlk sinema filmimde komedi oynadım ve çok sevdim ama ayrım yapmıyorum. Projeye inanırsam, dram türü bir işte de yer alabilirim" dedi. Adının sürekli "Ekmek Teknesi" dizisindeki ’Lan Jale’ repliğiyle hatırlanmasının kötü bir şey olmadığını söyleyen Civangil, "Oyunculuk uzun bir yol. Ben yola çıktığım ilk anda oynadığım karakterle bunu başardım. Bunun bana artıları olduğunu düşünüyordum. Rahatsız etmedi ama bir oyuncu olarak bundan böyle oynadığım diğer karakterlerle de izleyici tarafından kabul görmek istiyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!