Yılın emekli öğretmenine ödül

Güncelleme Tarihi:

Yılın emekli öğretmenine ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 10:36

Yılın emekli öğretmenine ödül

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BEYAZ eşya üreticisi Arçelik'in Topaylar bayisi, 'Yılın Emekli Öğretmeni' projesi kapsamında 'Yılın Emekli Öğretmeni' seçilen eğitimcilere 123 ekran televizyon hediye etti.

Arçelik, meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış emekli eğitimcileri 'Yılın Emekli Öğretmeni' projesiyle ödüllendirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde bayilerin iş birliğiyle üçüncü kez düzenlenen etkinliklerde 'Yılın Emekli Öğretmeni' seçilen eğitimcilere Topaylar Arçelik mağazaları 123 ekran televizyon hediye edildi.

Antalya'da vatandaşlar, doldurdukları anketlerde, öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarılarını ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Anket sonunda Şerife Şanlıgençler, 'Yılın Emekli Öğretmeni' seçildi. Topaylar Arçelik Mağazaları tarafından Mevlana Şubesi'nde ödül töreni düzenlendi. Programa, Arçelik A.Ş. Uzman Bayi yöneticisi Çağrı Bekmezoğlu, Topaylar Bayi yöneticileri Ömer Sami Topay, İlhami Sancar Topay ve Ayhan Topay katıldı. Yılın emekli öğretmeni Şerife Şanlıgençler'e ödül sertifikası ve 123 ekran televizyon verildi.

KOÇ AİLESİ GİBİ BİZ DE EĞİTİME YABANCI DEĞİLİZ

Topaylar Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sami Topay yaptığı konuşmada, "Koç topluluğu yıllardır eğitime büyük önem veriyor. Topaylar ailesi olarak biz de eğitime yabancı değiliz. Burdur'un Bucak ilçemizde babamız adına Necati Topay Ticaret Anadolu Meslek Lisesi'ni yaptırıp, devlete teslim ettik. 14 yıldır eğitime devam eden bu eserimizden gurur duymaktayız. Koç topluluğunun Antalya temsilcisi Arçelik olarak bugün güzel bir etkinliğe bizim de imza attığımıza inanıyorum. Şerife Hocamıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

BUGÜNKÜ HEYECANIM BAMBAŞKA

Ödülü için Arçelik firmasına, televizyon hediyesi için Topaylar ailesine teşekkür eden Şerife Şanlıgençler de "Mesleğimden duyduğum heyecan ömür boyu devam edecek, ama bugünkü heyecanım bambaşka. Tarif edilemeyecek değerde. Çok mutluyum. Mesleğime burada dostlarımla birlikte nokta koyuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!