Yıldızlar Türkler'i bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar Türkleri bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 16:46

Her yıl, Amerika NBA takımları ve NBA yıldızları ile Yaz Basketbol kampları düzenleyen Berk AKTAN, şimdiye kadar, Vince Carter, Nİck Anderson, J.J. Reddick, Jameer Nelson, Mikael Pietrus, Mario Chalmers, Dwight Howard gibi yıldızları gençlerimizle tanıştırıp aynı antrenman sahasını paylaştırdı.

Haberin Devamı

Bu yıl da çocuklarımıza LeBron James ile birlikte olma fırsatı,

LeBron James NBA’ ye ilk adım attığı 2003-2004 yılında, NBA Yılın Çaylağı Ödülü' nü kazanmıştır. Bu sezonu takip eden üç sezonda da ( 2004-2005, 2005-2006 ve 2006-2007 ) NBA All-Star' a ve NBA' in En İyi Takımına seçimiştir. All-Star 2006 da  MVP (En Değerli Oyuncu) ödülünü almıştır. All-Star 2008 yılında yeniden MVP seçilmiştir. LeBron James NBA tarihinde, 2008 sezonunda yaptığı 30 sayı 7 asist 7 ribaund ortalamasını geçen 2. oyuncu ve 12.000 sayı barajını aşan en genç basketbolcu olmuştur. 2009 – 2010 yıllrında NBA' de MVP  ödülünü kazanarak, ardı ardına iki kez MVP olma onuruna erişen LeBron James Türkiye’ den giden genç sporcular ile bu eşsiz deneyimlerini paylaşacak.

LeBron James Türkiye’ den giden çocuklarımızla antrenman yapacak,

Haberin Devamı

Gençlerimiz, LeBron James’ le ve Orlando Magic’ in NBA yıldızlarıyla tanışıp, onlarla basketbol oynayıp, yarışmalarıyla heyecanlanacaklar.

Orlando Magic yıldızları ve LeBron James‘ in bizzat antrenman programlarını yapacak ve genç sporculara dersler verecektir. NBA koçları ile birlikte antrenman yaptıracak. Tek ve takım halinde sporcularla fotoğraflar çektirecek. Sporculara imzalı fotoğraflarını dağıtacak. Yıldız basketbolcular, orjinal Adidas forması ile gelen gençlerin formalarını imzalayacaklardır.

İki dönem halinde düzenlenen organizasyonun,

Birinci dönemi 14–25 Temmuz 2011 de ORLANDO MAGIC’ ın NBA yıldızları ile ORLANDO’ da,

İkinci dönemi ise 26 Temmuz –  04 Ağustos 2011 de LeBron James‘ın katılımı ile LOS ANGELES ve SAN DIEGO’ da gerçekleşecek.

Organizasyona 6 – 21 yaş gruplarından kız ve erkek gençlerimiz ile aileleri de katılabilecek.

Walt Disney, Universal Film Sütüdyoları, Sea World, Nasa Uzay Üssü’ nde gün boyu eğlence,

NBA yıldızlarıyla antrenman yapan Türk sporcuları daha sonra; Walt Disney, Universal Film Sütüdyoları, Amerika’nın en büyük Aqua parkı Sea World ve Nasa Uzay Üssü parklarını gezip, vergisiz Mall’ larda, dünyaca ünlü markaları çok uygun fiyatlara alış veriş imkânını tadacaklar.

Haberin Devamı

Yıldızlar Türkleri bekliyor
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!