Yıldızlar sorun

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar sorun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ogün, Tolunay ve Okan'la anlaşma sağlayamayan Trabzonspor'da Abdullah ve Hami de ayrılma noktasına geldi, Ünal ise transfer görüşmelerine başlamadan eşiyle birlikte Fransa'da tatile gitti...

Trabzonspor'da başlayan iç transfer görüşmelerinde yönetimin önerdiği ücretlerle yıldız oyuncuların istediği rakamlar arasında uçurumlar olması, soruna yol açtı. Bordo mavili yönetim kaptan Ogün, Tolunay ve genç Okan'la parasal yönden anlaşma sağlayamadı. Abdullah ve golcü Hami de ayrılma noktasına geldi.

Abdullah, ‘‘Avrupa'ya gitmek istiyorum’’ diyerek yönetime rakam bile bildirmedi. Ünal ise görüşmeler başlamadan önce eşiyle birlikte Fransa'ya tatile gitti. İç transferde henüz hiç bir futbolcuyla anlaşmaya varamayan Trabzonspor'da Asbaşkan Hikmet Onur, ‘‘Futbolcularımızla anlaşırız. Korkulacak bir durum yok’’ dedi.

Ogün, Tolunay ve Okan ise, ‘‘Piyasa çok yükseldi. Biz en asgari olan parayı istiyoruz. G.Saray futbolcularının istedikleriyle, bizimkiler arasında dağlar kadar fark var’’ diye konuştu. Hami'ye talip olan Schalke 04 Kulübü yetkililerinin bugün Türkiye'ye gelecekleri ve Başkan Mehmet Ali Yılmaz'la görüşecek.

Yönetim ile futbolcular arasındaki en önemli pürüzün, ‘‘Transfer ücretlerinizin üçte birini peşin, kalanını maç başına alacaksınız’’ tekliften kaynaklandığı öğrenildi. Dış transferde Vansporlu Sinan ve Metin, Nevşehirsporlu Veysel ve Adıyamansporlu Recep'le anlaşan Trabzon'da Bursasporlu Selim ile Altaylı Murat için görüşmeler askıya alındı.

UZLAŞMA SAĞLANIR

Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Tolunay, transfer görüşmesinde kulübüyle anlaşamadı. Tolunay, önerilen rakamların piyasanın altında olduğunu belirtirken, uzlaşma sağlanacağına inandığını söyledi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!