Yıldızlar Şahidim bu akşam yayınlanan ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar Şahidim bu akşam yayınlanan ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 22:59

Yıldızlar Şahidim bu akşam yayınlanan 1. bölümüyle izleyiciler oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Ekranlara bu akşam merhaba diyen Yıldızlar Şahidim dizisi izleyiciler tarafından oldukça olumlu tepkiler aldı. Heyecan seviyesi yüksek dizi yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan 1. bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşandı. İlk bölümde Aras’la Haziran, Aras’ın konserinde karşılaştılar. Bu karşılaşma, engellerle dolu bir yolun da fitilini ateşledi. Dizinin ilk bölümünün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yıldızlar Şahidim yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilere oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Yayın hayatına bu akşam "merhaba" diyen Yıldızlar Şahidim dizisi cuma akşamları yeni bölümleriyle ekranlarda olacak. Yıldızların hayatlarını, aşklarını ve yaşadıkları zorluklarını anlatan, farklı bir hikaye ile ekranlara gelen dizinin senaryosunu Pınar Bulut kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise; Yıldız Hülya Bilban bulunuyor. Dizinin bu akşam yayınlanan ilk bölümünde soluksuz izlenen dakikalar yer aldı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından izleyiciler 2. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yaşayan, umutsuzca şarkıcı olma hayalleri kuran Haziran, pop yıldızı Aras’ın ülkedeki en büyük hayranıdır. İkilinin yollarının kesişmesi imkansızdır; fakat bir mucize gerçekleşir. Aras’la Haziran, Aras’ın konserinde karşılaşır. Bu karşılaşma, engellerle dolu bir yolun da fitilini ateşler. En büyük engel, Aras’ın babası ve yapımcısı olan “Kral” lakaplı Fikret’tir. Aras’ın yıllar önce ortadan kaybolan annesi, eski şarkıcı Zeyno’nun İstanbul’a dönmesiyle beraber, Aras ve Haziran’ın yolu yeniden kesişir.

YILDIZLAR ŞAHİDİM OYUNCULARI VE KONUSU

Genç ve deneyimli isimlerin bir arada buluşturan Yıldızlar Şahidim’in başrollerini Canan Ergüder, Berk Cankat, Özge Gürel, ve Mesut Akusta paylaşıyor. Aras (Berk Cankat), tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa (Özge Gürel) ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayalidir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır. Aras’ın babası Fikret (Mesut Akusta) ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep (Canan Ergüder)

Haberin Devamı

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran‘ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır. Fikret ve Zeyno, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran da düşman taraflara rağmen yeşeren, masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.

Sezen Aksu'dan ‘Yıldızlar Şahidim’e özel şarkı

Dizide tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir popstar rölünde izleyeciğimiz yakışıklı oyuncu Berk Cankat rolü için Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan ile çalıştı. Oyuncu dizide söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait 'Ortak Hafıza' adlı parçayı seslendirdi. İlk defa bu dizide duyulacak olan parçada oyuncu, konser sahnelerinde dansçı kızlarla gösterdiği performans ile de gerçek bir popstarı aratmadı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!