Yıldızlar Bodrum’da buluştu

Dünyaca ünlü lüks oteller zinciri Mandarin Oriental, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’un Cennet Koyu’nda açıyor.

Haberin Devamı

‘The Residences at Mandarin Oriental Bodrum’ projesi, önceki akşam oyuncu Milla Jovovich ve süper model Bar Refaeli’nin de katıldığı bir partiyle tanıtıldı. Otelin Türk yatırımcısı ve ortağı Astaş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı’nın ev sahipliği yaptığı gece, İtalyan sanatçı Eros Ramazzotti’nin konseriyle renklendi. Davete iş, sanat ve medya camiasının önde gelen simaları ile yabancı basın ve dünya jet setinden önemli isimler katıldı.

Bavulları kayboldu

Bar Refaeli’nin bavulları havaalanında kayboldu. Buna sinirlenen ünlü model, davete geç katıldı.

Latin festivali

Küçükçiftlik Park, 11 Temmuz’da Latin festivali “Carnaval Latino”ya ev sahipliği yapacak. Unilife Türkiye’nin düzenlediği organizasyonda sanat hayatının 60’ıncı yılını kutlayan Omara Portuondo sahne alacak. Buena Vista Social Club da sanatçıya eşlik edecek. Festivalde ayrıca ünlü şarkıcı Bebe de ilk kez Türk müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Kunt’tan Dalgalı Sohbetler

Deniz tutkusuyla bilinen YKM Mağazaları’nın ortağı Emir Kunt, uzun zamandır üzerinde çalıştığı kitabı “Dalgalı Sohbetler - Beyaz Türk Yatçıları”nı okuyucular ile buluşturuyor. Denizcilik adabını ve tekne yaşamındaki olmazsa olmaz kuralları çevre şartları ile beraber irdeleyen kitap, Altın Kitaplar Yayınevi’nden çıkıyor.

 

Yazarın Tüm Yazıları