Yıldız'da snowboard yarışları başladı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızda snowboard yarışları başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 16:39

Yıldız'da snowboard yarışları başladı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- TÜRKİYE Kayak Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Snowboard Paralel Slalom (PSL) Yarışması', Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde başladı.
Yarışmanın startı, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan ve Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun tarafından verildi.
Anadolu'nun parlayan Yıldız'ı olan, kısa zamanda da Türkiye'nin parlayacak Yıldız'ı olmayı hedefleyen Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde slalom yarışmasına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, "Türkiye'nin dört bir yanından gelen 88 sporcu çeşitli kategorilerde yarışıyorlar. Yarışlar bugün ve yarın gün boyu devam edecek. Hem kayak federasyonundan gelen görevlileri hem de sporcuları Yıldız'da ağırlıyoruz. Tesis olarak her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Kazasız belasız yarış diliyorum" dedi. 
Isparta'dan gelen sporcuların antrenörlüğünü yapan Celal Özen, "Yıldız Dağı'na ve Sivas'a ilk defa geliyoruz. Sivas gerçekten güzel bir şehir. Yıldız Dağı tesisleşme anlamında mükemmel bir yer. Yeni bir tesis ama inşallah Türkiye'de önemli bir yeri olacak. Sivas'ta bu organizasyonun yapılmasından dolayı çok mutlu olduk. Bize burada misafirperverlik gösteren herkese ve bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
Yıldız'a slalom yarışları için gelen sporcular ise Sivas'ta olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, yarışların kıyasıya geçtiğini söyledi. Bugün çeşitli kategorilerde başlayan yarışlar, yarında tüm gün devam edecek ve yarışmayı kazanan sporcular için ödül töreni düzenlenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!