'Yıldız Tilbe'nin intihar' ettiği iddia edildi.. Yıldız Tilbe'den sert açıklama

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Tilbenin intihar ettiği iddia edildi.. Yıldız Tilbeden sert açıklama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 07:47

Dün akşam saatlerinde özellikle sosyal medya ve bazı basın organlarında 'Yıldız Tilbe'nin intihar ettiği iddia edildi. Bu iddianın ardından haber kısa sürede büyük kitlelere ulaşınca Tilbe'nin menajeri açıklamada bulundu. Hürriyet Kelebek'e konuşan Haluk Şentürk iddiaları yalanladı ve ardından Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin intihar ettiğine yönelik haberlerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından sanatçının menajerinden Hürriyet'e açıklama geldi. Yıldız Tilbe de daha sonra Twitter'dan "Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum." açıklamasında bulundu.

Yıldız Tilbe'nin intihar ettiğine yönelik haberlerin paylaşılmasının ardından sanatçının hayranları büyük bir şok yaşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldız Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk, iddiaları yalanladı.

Şentürk şunları Hürriyet Kelebek'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kendisiyle 15 dakika önce konuştum. Yıldız Tilbe bana "Kim çıkarıyor bu haberleri. Ben de çok şaşkınım. Ayıp ediyorlar." dedi

Öte yandan, yapımcı Armağan Çağlayan da Twitter'dan "Yıldız Tilbe haberi külliyen yalan. Şimdi konuştum, dipçik gibi. Kim uydurduysa bir tarafından uydurmuş" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

YILDIZ TİLBE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yıldız Tilbe de olayın ardından Twitter'dan açıklama yaptı ve "Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum. Hakımda yanlış haber yapan gazete ve haberin yalan içeriği için avukatım hukuki yollara başvuracaktır. Allah iftiradan korusun , haberinizin tamamı iftira..." açıklamalarında bulundu.

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!