Yıldız: Sivas, tarım ve hayvancılıkta marka olabilir

Güncelleme Tarihi:

Yıldız: Sivas, tarım ve hayvancılıkta marka olabilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 16:05

Yıldız: Sivas, tarım ve hayvancılıkta marka olabilir

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, Sivas'ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirterek, kentin bu alanda markalaşarak kalkınabileceğini söyledi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, Doğan Haber Ajansı(DHA) Sivas Bürosunu ziyaret etti. DHA Büro Şefi Eraydın Aytekin ile görüşen Yıldız, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tarım ve Hayvancılık alanında önemli projeler ve destekleme çalışmaları bulunduğunu ifade eden Yıldız, özellikle son uygulamaya konulan Genç Çiftçi Destekleme projesinin ilgi gördüğünü söyledi. Tarım ve Hayvancılık alanında eğitimlere önem verdiklerini ve bu alanda talepte bulunanların isteklerini karşıladıklarını belirten Yıldız, bilinçli tarım ve hayvancılık yapılmasını teşvik ettiklerini söyledi.

Sivas'ın geniş coğrafyası ile tam bir tarım ve hayvancılık şehri olduğunu vurgulayan Yıldız, "Sivas kalkınmayı tarım ve hayvancılık alanında gerçekleştirebilir. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi ve bu alanda oluşacak sanayileşme kentin gelişimini sağlayacak en önemli unsurdur. Biz de bu bilinçle şehrimizde tarım ve hayvancılığın gelişmesi ve kentin bu alanda markalaşması yönünde çalışmalar yapmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!