Yıldız Kızlar ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Kızlar ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 17:13

Ankara'da 30 Nisan-8 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda birinci olan milli takım sporcuları ödüllerini törenle aldı.

Vole Otel'de düzenlenen törende Avrupa Şampiyonu olan Yıldız Kızlar Voleybol Takımı'na ödülünü, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık birlikte verdi.
Yıldız Kızlar Milli Takımı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ödül yönetmeliği gereği tahakkuk eden 99 bin 120, Türkiye Voleybol Federasyonu ödül yönetmeliği gereği de 239 bin 540 lira ödül kazandı.

“HEDEF OLİMPİYAT”

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, milli takımı kutladıktan sonra, Türk sporunun en büyük hedefinin olimpiyatlar olduğunu söyledi.

Takım sporlarında olimpiyatta mutlaka temsil edilmek istediklerini kaydeden Akgül, “Bu hedefe en yakın branş bayan voleyboludur. Bunun için Voleybol Federasyonu gerekli yatırımları ve hazırlıkları yapıyor” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık da ödül törenine katılan milli takımları ve katılacakları turnuvalar hakkında bilgi verdi. Başkan Karabıyık, “Önümüzde Avrupa Gençlik Olimpiyatları var. Yıldız Kız Milli Takımımız, bir önceki oyunlarda şampiyon olan ablalarından bayrağı devraldılar. Onların da başarılı olacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

Tüm çalışmaları olimpiyatlar için yaptıklarının altını çizen Başkan Karabıyık, “Eleme müsabakaları önümüzdeki yıl İstanbul'da yapılacak. Burada başarılı olacağımıza ve olimpiyatlara katılacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!