Yıldız futbolcular Antalya'da (2)

Güncelleme Tarihi:

Yıldız futbolcular Antalyada (2)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 20:45

Yıldız futbolcular Antalya'da (2)

Haberin Devamı

ENGELLİ ÇOCUĞUN MESSİ HEYECANI
Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında yarın Antalya Arena'da yıldız futbolculardan oluşan dünya karması ile Türkiye karmasının yapacağı özel maç, kentte heyecan yarattı. Etkinliğe katılan dünya yıldızlarının konakladığı Regnum Carya Golf Spa Resort'ta kalan sporseverler, hayranı oldukları yıldız futbolcuları görmek için büyük çaba sarf etti. Otelde, polis ve özel koruma personeli yoğun güvenlik tedbiri aldı. Sporseverlerden Emel ve Mehmet Bilici çifti de Messi'yi görebilmek için ayrı heyecan yaşadı. Samuel Eto'o Vakfı'nın düzenlediği maçta forma giyecek yıldız futbolcuları görmek için Kocaeli'den Antalya'ya gelen Bilici ailesinin 3.5 yaşındaki engelli çocuğu Mustafa Ege, Messi hayranlığıyla dikkati çekti.
Erken doğum nedeniyle 'serebral palsi' (beyin felci) hastası Mustafa Ege'nın Messi hayranı olduğunu anlatan anne Emel Bilici, "Messi'nin Antalya'ya geleceğini duyduktan sonra otele rezervasyon yaptırdık. 3.5 yaşında olmasına rağmen, oğlum Messi hayranı. Futbolu çok seviyor. Sürekli Messi'nin maçlarını seyrediyor. Engelli olması nedeniyle futbolcu olması zor ama futbolu ve Messi'yi çok seviyor" dedi. Emel Bilici, yarın maçta Messi'yi canlı olarak izleyeceklerini söyledi.
MESSİ FORMASIYLA BEKLEDİ
Emel Bilici, üzerinde Messi'nin Barselona'daki forması bulunan oğlu Mustafa Ege ile otel girişinde yaklaşık 2 saat bekledi. Otel girişinde yıldız futbolcuların girişini büyük heyecanla izleyen Mustafa Ege ve annesi, Messi'yi göremeyince hayal kırıklığı yaşadı. Messi'nin maçın oynanacağı günün sabahında otele geleceğini öğrenen Emel Bilici ve Mustafa Ege, yıldız futbolcuyla buluşma umudunu yarına bıraktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!