Yıldız defteri kapandı

Güncelleme Tarihi:

Yıldız defteri kapandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2008 00:00

Sivasspor’un golcüsü Mehmet Yıldız’ı transfer etmek için günlerdir yoğun mesai harcayan Galatasaray, kırmızı beyazlıların 3 milyon Euro bonservis bedelinde ısrar etmesi nedeniyle, milli oyuncunun transferden vazgeçti.

Haberin Devamı

Sivasspor’un bonservis bedelinde indirime gitmeme konususunda ısrarını sürdürmesinin ardından Galatasaray Başkanı Adnan Polat, "Bu paralara futbolcu transferini yapmamız mümkün değil. Mehmet Yıldız için tüm şartları zorladık. 2 milyon Euro verdik ancak transfer gerçekleşmedi. Mecnun Odyakmaz’ın gösterdiği yaklaşıma teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun" demekle yetindi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal da Mehmet Yıldız için Galatasaray ile anlaşamadıklarını açıkladı. Ünsal, bir kaç günden beri sarı kırmızı yöneticilerle yapılan görüşmeleri sonuçlandırdıklarını belirterek şunları söyledi:

"Karşılıklı şartlar, birbirine uymadığı için Mehmet Yıldız’ın transferine izin vermedik. Dolayısıyla da bu defter artık kapanmıştır. İkinci yarıda da Mehmet Yıldız, Sivasspor’la yoluna devam edecek. Bundan sonra her hangi bir pazarlık içine de girmeyeceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!