Yıldırım'da 650 çocuklu sünnet şöleni

Güncelleme Tarihi:

Yıldırımda 650 çocuklu sünnet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2017 14:17

Yıldırım'da 650 çocuklu sünnet şöleni

Haberin Devamı

BURSA (DHA)-BURSA'nın Merkez Yıldırım İlçe Belediyesi düzenlenen şölen ile 650 çocuğa toplu sünnet yaptırdı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, erkekliğe ilk adımı  atan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, maddi durumu iyi olmayan ailelerin 650 çocuğunu ücretsiz sünnet ettirdi. Sünnet sonrası, Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde şölen düzenlendi. Törene, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, davetliler ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı.Törende söz alan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'ı geleceğe taşıyacak önemli fiziki projelere imza atarken sosyal belediyecilik hizmetlerini bunların üzerinde gördüklerini söyledi. Edebali, yerel yöneticiler olarak Yıldırım'ı geleceğe taşıyacak önemli projelere imza atarken, kültürel ve sosyal çalışmalarla insana dokunan, insanımızı mutlu eden ve onların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayacak hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.
Türkiye'nin geleceği olacak çocukların mutluluğunun paha biçilemez bir değer olduğunun altını çizen Başkan Edebali, “şölenimizde paylaştığımız mutluluk, güçlü toplum yapımızın en güzel göstergelerindendir. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Onların mutlu olmasının karşılığı paha biçilemez. Bu güzel, bereketli ve mutluluğumuzu 650 kat artıran şölenimizin yaşanmasında çok önemli paydaşlarımız var. " şeklinde konuştu.
Mehteren takımının da gösteri yaptığı sünnet töreninde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali erkekliğe ilk adım atan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!