Yıldırım Belediyesi'nden kadına ve aileye en güzel hizmet

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım Belediyesinden kadına ve aileye en güzel hizmet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2017 13:30

Yıldırım Belediyesi'nden kadına ve aileye en güzel hizmet

Haberin Devamı

BURSA- (DHA), BURSA'da Merkez Yıldırım Belediyesi, güçlü ve sağlıklı ailelerin oluşması için başlattıkları eğitimlerini bu yılda sürdürecek. Bu zamana kadar 970 kursiyere mutlu evlilik ve aile bağlarıyla ilgili sertifika veren Yıldırım Belediyesi,  yeni eğitim yılı kayıtlarına 11 Eylül tarihinde başlayacak.
Toplum yapısının sağlamlaşması ve ayakta durmasının güçlü bir aile yapısı ile mümkün olacağına inanan Merkez Yıldırım Belediyesi, bu konudaki çalışmalarını Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edibali'nin kontrolünde sürdürüyor. Kurdukları, Evlilik ve Aile Okulu ile 2014-2015 eğitim yılında 158, 2015-2016 eğitim yılında 368 ve 2016-2017 eğitim yılında 450 olmak üzere toplam 976 kursiyere eğitim ve sertifika veren Yıldırım Belediyesi, yeni eğitim yılı kayıtlarına 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kadim medeniyetimiz, asırlar boyunca aile kültürünü nesilden nesle aktararak güçlü toplum yapımızı muhafaza etmemizi sağladı. Yaşanan krizlere, sorunlara rağmen toplumumuzu ayakta tutan en önemli unsur güçlü aile yapımızdır. Aile üyelerinin günümüzde sorunlar yaşadıklarını görüyoruz. Biz de belediye olarak bu sorunlara karşı ailelerimize destek vermek ve mutlu evliliklerin oluşmasına katkıda bulunmak adına Evlilik ve Aile Okulu projemizi yürütüyoruz" dedi.
Ailenin bağlarının güçlü olmasının toplumu da güçlü kılacağını ifade eden Başkan Edebali, “günümüzde boşanmaların arttığı ortamda, aile değerlerine önem veren bir Yıldırım oluşturabilmek adına hayata geçirdiğimiz Evlilik ve Aile Okulumuz, toplumsal değerlere önemli katkılar sağlıyor. Bizlerin de en büyük mirası, yarınlarımıza bırakacağımız değerlerimizdir. Donanımlı ve güçlü toplumların inşası doğru aile yapısı ile mümkün olacaktır. Bunu daha da geliştirmek adına bu okulumuz, artan öğrenci sayısıyla hizmetine devam edecektir" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!