Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Erikli spor tesisi törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Erikli spor tesisi törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 16:17

Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Erikli spor tesisi törenle açıldı

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- YILDIRIM Belediyesi, Erikli Mahallesi’nde 1020 metrekarelik kullanım alanına sahip Erikli Spor Tesisi’ni törenle hizmete açtı. Spor ve sosyal tesis olarak Yıldırım İlçesine kazandırılan tesis, futbol sahası ve sosyal tesis binası ile bölgedeki vatandaşlara hizmet verecek.

Tesisi açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Başkanvekili Şükrü Köse, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, Yıldırım Askerlik Şubesi Başkanı Doğan Yavaş, muhtarlar ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 79. ölüm yıldönümünde şükran ve minnetle yad ettiklerini söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Erikli mahallemiz gelişen, hızlı dönüşen ve nitelikli konutların da oluştuğu, ticari potansiyeli yüksek olan bir mahallemiz. Burada Erikli mahalleli gençlerimizin spor yapabilecekleri, sadece sporla sınırlı olmayan futbol sahası, dinlenme alanları bulunan sosyal tesis gençlerimizin buluşma noktası olacak. Artık Erikli'deki gençlerimizin futbol oynayabilecekleri bir sahaları var, aileleri ile gelip dinlenebilecekleri olan sosyal tesisimiz şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

‘YILDIRIMLI GENÇLER GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR’

Erikli mahallesine kazandırılan tesisin bölgeye artı değer katacağını söyleyen Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, “Tesisimiz aynı zamanda mahalleli gençlerin buluşma noktası olacak. Gençlerimiz hem değerlerimize sahip çıksınlar hem de spor yapsınlar. Aynı zamanda onların bu yapacağı sportif faaliyetler okullarındaki başarılarına da yansıyacaktır. Yıldırım’ın gelişmesine hayata geçirdikleri projelerle katkı koyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Başkanvekili Şükrü Köse ise Yıldırım’ın her geçen gün gelişerek değiştiğini belirterek, ilçedeki genç nüfusun kalıcı yatırımlar sayesinde geleceğe damga vuracağını aktardı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de Yıldırım’da yapılan kalıcı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Spora verdiği katkılardan dolayı başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya verilen desteklerden dolayı hem Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak hem de Yıldırımlı olarak mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan İsmail Hakkı Edebali ve beraberindekiler düzenlenen törenle tesisin açılışını gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!