Yıldırım: 2007 ile 100. yılımızı da karşılıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım: 2007 ile 100. yılımızı da karşılıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2006 12:16

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni yıl ve Kurban Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayınlayarak, “Sadece 2007 yılını değil, 100. Kuruluş yıldönümümüzü de karşılıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım, 2006 yılının sona erip 2007 yılının başladığı bu günlerde, Fenerbahçeliler olarak yeni yıl öncesinde çok daha başka bir heyecan ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, mesajında şunları söyledi:

“Çünkü sadece 2007'yi değil, 100. Kuruluş Yılımızı da karşılıyoruz. Tüm Fenerbahçelilerle omuz omuza, Yönetim Kurulu arkadaşlarım, Yüksek Divan Kurulu ve Genel Kurul Üyelerimiz, kulüp çalışanlarımız, Fenerbahçe Şirket ve Kurumlarının Yönetici ve tüm çalışanları ile birlikte, dokuz yıldan beri süren Fenerbahçe'yi yepyeni zirvelere taşıma yolundaki çabalarımız, 100. yılda da aynı coşku ve aynı yoğunlukta devam edecektir.

Hepimiz, göreve ilk geldiğimiz gün kadar heyecanlı ve çağdaşlaşma, kurumsallaşma yolunda koyduğumuz hedeflere bir an önce ulaşma kararlılığı içindeyiz.

Haberin Devamı

Bu duygular içinde, tüm ulusumuzun, tüm Fenerbahçelilerin, Türk spor ailesinin, tüm kulüplerimizin yeni yıllarını kutluyorum. Aynı günlere denk gelen Kurban Bayramlarını da tebrik ediyorum. 2007 Yılı, dünyamıza, ülkemize barış, refah, huzur ve mutluluk getirsin.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!