Yılbaşı öncesi uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı öncesi uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 11:58

MUĞLA’nın Köyceğiz ilçesinde, yılbaşında özellikle turistik ilçelerde uyuşturucu satmayı hedefleyen sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda evlerinde toplam 10 kilo 320 gram esrar ve 15 kök hint keneviri ile yakalanıp, gözaltına alınan 2 kişi denetimli olarak serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik Köyceğiz İlçesi’nde çalışma başlattı. Jandarma, uyuşturucu tacirlerinin yılbaşında eğlence mekanlarında yaşanacak olan nüfus yoğunluğunu fırsat bilip buralarda piyasaya sürmek üzere uyuşturucu madde temin ettiğini belirledi. Bunun üzerine biri süre teknik ve fiziki takibe alınan şüphlilerin Beyobası Mahallesi’ndeki evlerine

geçen 16 Aralık sabahı operasyon düzenlendi. D.Ş. ile B.Ş gözaltına alındı. Özel eğitimli narkotik köpeği ’Resim’ ile şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, poşete sarılı olarak bahçeye gömülmüş 10 kilo 320 gram kubar esrar ve teneke saksılara dikilmiş her biri 30-60 santimetre boylarında 15 kök hint keneviri ele geçirildi. Esrar tartmakta kullanıldığı belirlenen 1 hassas teraziye de el konuldu. Jandarmadaki işlemlerininin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, denetimli olarak serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!