Yılan dansı ricası

Çeşme’de sahne aldığı gece kulübünü tıka basa dolduran Fatih Ürek’in sosyete dünyasından da çok sayıda hayranı var.

Haberin Devamı

Ürek’i önceki gece izleyenler arasında Ender Mermerci ve sevgilisi Herman Van Alkamade ile Derin Mermerci de  vardı. Ender Hanım bir ara Ürek’e yılan dansını görmek istediğini söyledi, ünlü şarkıcı da onu kırmayarak o meşhur dansını yaptı.

Arkadaşlarıyla Türkbükü’nde

Merhum gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan da Bodrum tatilcileri arasına karıştı. Türkbükü’ne giden Mehmet Aslan, şu sıralar arkadaş grubuyla birlikte keyifli vakit geçiriyor. Bu arada Aslan’ın önümüzdeki ay askere gideceği konuşuluyor.

Deep Purple hayranı

Efsanevi rock grubu Deep Purple’ın konserini izlemek için önceki gece Kuruçeşme Arena’daydım. Yaş ortalaması yüksek seyirci kitlesi arasında Esin Maraşlıoğlu’na da rastladım. Çiçekli elbisesiyle zarif görünen Esin Hanım, gençlik döneminde hayranlıkla dinlediği grubu canlı olarak izlemek istediğini söyledi.

Bodrum’da sanat

Haberin Devamı

Bodrum’un en yeni otellerinden Hamak Hotel, kültür ve sanat organizasyonları dahilinde çağdaş sanat sergilerine ev sahipliği yapıyor. Yaz boyunca sürecek etkinliklerin ilki, 17 Temmuz’da açılan Şeyda Cesur’un resim sergisi. Cesur’un eserleri, 26 Temmuz’a kadar Hamak Hotel’de görülebilir.

Mekan Oscar’ları Swissotel’de

Gül-Kenan Erçetingöz çiftinin geleneksel hale getirdiği Gecce Mekan Oscar’ları Ödül Töreni için geri sayım başladı. 4 Ağustos akşamı Swissotel’de düzenlenecek organizasyonun sunuculuğunu Aysun Kayacı ve Ayşe Özyılmazel üstlendi. Toplam 70 ödülün dağıtılacağı gecede sahneye çıkacak isimlerse Ferhat Göçer ve Demet Akalın. Suat Ateşdağlı’nın çalacağı after party ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek davette Ayşe Özyılmazel de yeni bestesini ilk kez o gece, dansçılar eşliğinde seslendirecek.

Sahile indi

Caroline-Mustafa Koç çifti, yatlarını Çeşme’ye demirledi. Caroline Hanım, yatı yerine sahile inip kumsaldaki şezlonga uzanmayı tercih etti. Koç, üstündeki bluzu çıkarmadan bir süre burada güneşlendi.

Aileden uyarı aldı

Azra Akın, İtalyan sevgilisiyle geçtiğimiz günlerde Çeşme’de görüntülenmişti. İlk olarak baş başa akşam yemeği yerken, ertesi gün ise denizde sarmaş dolaş eğlenirken objektiflere yansıyan Akın, ailesini kızdırdı. Basına yansıyan görüntülerinden sonra ailesinden uyarı aldığını söyleyen Akın, “Artık daha dikkatli olacağım” dedi.

Tatilde de İzmir’deler

Haberin Devamı

Mankenlik kariyerinin zirvesindeyken işadamı Osman Rimer ile evlenip İzmir’e yerleşen ve geçtiğimiz eylül ayında ilk çocuğunu dünyaya getiren Yüksel Ak, Çeşme’de tatilde. “Oğlum yaşamıma mutluluk, heyecan, en önemlisi olgunluk ve anlam kattı. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin” diyen Ak, önceki gün eşi ve oğlu Can Ares ile Alaçatı’da yemekteydi.

İstanbul Gelişim bu gece Sortie’de

Sortie’de bu gece İstanbul Gelişim Orkestrası sahneye çıkıyor. Patron Erol Kaynar “Müthiş bir Boğaz manzarası eşliğinde yemek ve İstanbul Gelişim’in müzik ziyafetini kaçırmayın” diyor. Kaynar’ın geçtiğimiz aylarda ayrıldığı arkadaşı Yonca Hanım’la yeniden bir araya geldiğini de belirteyim. Salomanje’de rastladığım çift, karpuz ve beyaz peynir yiyordu. Ayrılıkları kısa sürdüğünden, ikisinin de gözlerinin içi gülüyordu.

Duş kazası

Haberin Devamı

Lerzan Mutlu’nun Bodrum tatili devam ediyor. Önceki gün Türkbükü sahilinde denize girip güneşlenen Mutlu, günün sonunda duş alırken küçük bir kaza yaşadı. Plajdaki duşun altına giren şarkıcı, bikinisinin üstünün açılmasına engel olamadı.

Ünlülerin uğrak yeri

İstanbul’un sevilen balık restoranlarından Büyükçekmece Albatros sahilindeki ‘Antik-İsmet’in Yeri’, ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Eski içişleri bakanı İsmet Sezgin ve fantezi müziğin sevilen sesi Adnan Şenses, geçtiğimiz hafta sonu mekandaydı. İşletmeci İsmet Şen’in bizzat ilgilendiği ikili, özellikle kalkan balığını çok sevdiklerini söyledi.

Belek’te bir masal diyarı

Antalya-Belek’teki Spice Otel&Spa Merkezi, 2007 yılında Diyar İçkale tarafından inşa ettirildi. Otel, oryantal mimarisi ve Binbir Gece Masalları’nı aratmayan eğlence konseptiyle öne çıkıyor. Dilerseniz, dört katlı ana binadaki odalarda ya da her biri kişiye özel tasarlanmış VIP lüks villalarda konaklayabiliyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları