Yıkımı engellemek için kaçak dükkana araba park etti

Güncelleme Tarihi:

Yıkımı engellemek için kaçak dükkana araba park etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 12:35

Yıkımı engellemek için kaçak dükkana araba park etti

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- BURSA merkez Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen bir işyeri belediye ekiplerince yıkıldı. İşyeri sahibi yıkımı engellemek için arabasını dükkana park etse de belediye ekipleri önce arabayı çıkardı, ardından yıkımı gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kesintisiz sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan Soğanlı Mahallesi Koza Sokak üzerindeki bir işyeri, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşyeri sahibi ise, kaçak olarak inşa ettiği dükkanının yıkılmasını önlemek için ilginç bir yönteme başvurdu. Belediye ekiplerinin geldiğini gören işyeri sahibi, arabasını kaçak olarak inşa ettiği dükkana park etti. Ancak Belediye ekipleri aracı dükkandan çıkartarak kaçak yapıyı kısa sürede yıktı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.

 

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!