Yiğit harekatı

Güncelleme Tarihi:

Yiğit harekatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2011 00:00

Kart cezalı olduğu için salı günü kendisine karşı forma giyemeyecek Yiğit İncedemir’i almak isteyen Karadeniz temsilcisi, Tarzan’a 1,5 milyon dolar artı Ferhat Öztorun, Barış Ataş, Murat Tosun üçlüsünden ikisini teklif etti.

Haberin Devamı

BUCASPORLU Jebrin ve Gaziantepsporlu Olcan’la kadrosunu güçlendiren Trabzon, Avni Aker Stadı’nda salı günü konuk edeceği Manisa’nın ön liberosu Yiğit İncedemir’e de kancayı taktı. Cezalı olduğu için ikinci yarının açılış maçında forma giyemeyecek 26 yaşındaki futbolcuyu almak isteyen Karadeniz temsilcisinin, Manisaspor’a 1,5 milyon doların yanı sıra Ferhat Öztorun, Barış Ataş, Murat Tosun üçlüsünden ikisini önerdiği bildirildi. Üç büyüklerin de listesinde olan Yiğit İncedemir konusunda Başkan Kenan Yaralı’nın vereceği yanıt merakla beklenirken, siyah-beyazlıların takas konusuna sıcak bakmadığı biliniyor. Trabzonspor’un Manisa’ya teklif ettiği oyuncular arasında bulunan Ferhat Öztorun, 2009-10 sezonunda siyah-beyazlı ekipten Karadeniz temsilcisine transfer oldu.

ÖZDEŞ KARŞI, AMA

Haberin Devamı

Trabzonspor, KSK’li Şaban ile Bucasporlu Abdülkadir ve Salih Uçan’la da ilgileniyor. Karadeniz temsilcisiyle deplasmanda oynayacakları maçın zor geçeceğini belirten Manisa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, futbolcularının isimlerinin transfer piyasasında büyük kulüplerle anılmasından gurur duyduğunu söyledi. Özdeş, “Bu transfer söylentileri takımımızın bir değeri olduğunun göstergesi. Elbette hiçbir oyuncumun ayrılmasını istemem. Bu nedenle transfere ihtiyacımız olmadığını dile getirdim. Mevcut halimizle hedefimize ulaşabiliriz. Ara transfer döneminde kulübün çıkarları doğrultusunda bir arkadaşımızın gitmesi gerekirse, bizim de alternatif planımız hazır” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!