Yiğit Gökoğlan yeniden A takımda

Güncelleme Tarihi:

Yiğit Gökoğlan yeniden A takımda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2013 15:57

Spor Toto Süper Lig'de haftayı 1-1'lik Kasımpaşa beraberliğiyle kapatan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la yapacağı maçın antrenmanını yaptı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, Kasımpaşa karşısında forma giyen oyuncuların taktik ve rejenerasyon çalışması yaptıkları, diğer oyuncuların ise topla koordinasyon çalışmasının ardından taktik antrenmana katıldıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı bulunan Muslera'nın, özel bir program eşliğinde çalışmalarına devam ettiği kaydedilirken, Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayan Emmanuel Eboue'nin ise MR'ının çekilecek olması nedeniyle idmana katılmadığı bildirildi.

YİĞİT GERİ DÖNDÜ

Öte yandan, sezon öncesi takım bulması istenen ve transferinin gerçekleşmemesi sonrası A2 takımına gönderiler Yiğit Gökoğlan'ın, A takımla antrenmana çıktığı ifade edildi. Gökoğlan'ın, A2 takımı oyuncuları İbrahim Coşkun, Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal ile birlikte çalışmaya katıldığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!