Yiğiner’den siyasilere Süper Lig mesajları

Güncelleme Tarihi:

Yiğiner’den siyasilere Süper Lig mesajları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 09:25

Şampiyon Ankaragücü PTT 1. Lig’e yükselirken Başkan Mehmet Yiğiner, ‘koşulsuz’ destek çağrısında bulundu. Yiğiner yıllardır siyasete konu olan Ankaragücü’yle ilgili siyasilere de mesajlar verdi.

Haberin Devamı

“Aynı hafta sonu Galatasaray-Fenerbahçe maçında coşku yok tribünler dolmuyor. 25 bin kişi soğuk havada deplasmana Ankaragücü’nü desteklemeye gidiyor. Önümüzdeki sene hedefimiz en kötü play-off oynamak. Gerekli desteği bulup Süper Lig’e çıkacağız. Ankara’da siyaset yapacaklar da hesabını buna göre yapsın. Camia ve yönetim olarak her türlü bedeli ödemeye hazırız.”

BÜYÜKŞEHİR DİREKT DESTEK VERMELİ

“Göreve geldiğimizde 100 milyon lira civarında borcumuz vardı. 50 milyon lira civarına düşürdük. Borçsuz bir kulüp idare etsek kimseye ihtiyacımız kalmaz. Nasıl Ankara’nın imkânlarından diğer kulüpler yararlanıyorsa, biz de özellikle direkt olarak Büyükşehir Belediyesi’nden destek bekliyoruz. Ankaralı iş adamları müteahhitler de destek vermeli, işin içinde olmalı.”

Haberin Devamı

ÖNÜMÜZDEKİ SENE KULÜBÜN BAŞINDAYIM

Başkan Gökçek’in Ankaragücü yönetimine talip olduğuna yönelik açıklamalarını da değerlendiren Yiğiner, “Kulübün yönetimi CHP’lilerde değil, yönetimde bizim kendi arkadaşlarımız var. Melih Bey yönetime isim önerirse alırız, iyi olur” dedi. Önümüzdeki sezon takımın başında olacağını da söyleyen Yiğiner, “Cami avlusunda aldık, yetimdi. Bırakmak olmaz” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!