Yiğiner’den devam kararı

Güncelleme Tarihi:

Yiğiner’den devam kararı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 14:11

Ankaragücü başkanı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir araya gelip görüştü. Yiğiner, kendisine daha önce iletilen onursal başkanlık teklifini kabul etmeyeceğini ve görevinin başında olacağını iletti.

Haberin Devamı

Ankaragücü camiasının merakla beklediği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner arasındaki görüşme yapıldı. Gökçek, bir süre önce Ankaragücü yönetimine, “Melih Gökçek ve Mehmet Yiğiner, Ankaragücü’nün onursal başkanı olsun. Mevcut yönetimden bazı isimler alınarak, bizim önereceğimiz isimlerle yeni bir yönetim kurulu oluşturulsun. Oluşturulacak bu yönetim kurulundan yeni bir başkan seçilsin” teklifinde bulunmuştu. Gökçek, Yiğiner yönetiminin bu durumu kabul etmesi durumunda, yönetimi bir arkadaşı vasıtasıyla devralacağını açıklamıştı.
Bu açıklamaların ardından Gökçek ve Yiğiner, önceki gün bir araya geldi. Uzun süren görüşmenin sonunda Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Melih Gökçek’e, kulüp yönetimini bırakmayacağını bildirdi. Melih Gökçek ise bu cevaba saygı duyduğunu belirterek, belediye şirketlerinden göğüs reklamı ve BŞB Meclisi’nden maddi yardım sağlama sözü verdi.

Haberin Devamı

SÜPER LİG YOLUNDA BAŞARI DİLİYORUM

Zirvenin ardından açıklamalarda bulunan Melih Gökçek, “A.Gücü’nün son maçı öncesi, A.Gücü’nün yeniden Süper Lig’e dönmesi için yeni bir yönetim oluşturarak yola çıkabileceğimizi açıklamıştım. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile bir araya geldik. Teklifimiz tekrar ilettim, teferruata girmiyorum. Ancak Yiğiner, devam etmek istediğini söyledi. Belediyeden A.Gücü’ne yardımcı olmasını istedi. Biz de şirketlerimizden göğüs reklamı, belediyemizden maddi yardım sözü verdik” dedi.
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in yaptığı tercihe saygı duyduğunu belirten Gökçek, “Geçen yıl yaptığımız gibi Ankara eşrafını toplayıp, bir yardım kampanyası yapabileceğimizin de sözünü verdik. Ankaragücü yönetimi ve Yiğiner’in tercihine saygı duyuyorum. Ankaragücü’ne Süper Lig yolunda başarılar diliyorum. Şahsen Melih Gökçek olarak ve Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yine desteğimiz inşallah onlarla olacak” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!