Yığılca’da Arslan’a Büyük Destek

Güncelleme Tarihi:

Yığılca’da Arslan’a Büyük Destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2015 11:40

FEVAİ ARSLAN YIĞILCA'DA SEÇMENLE BİR ARAYA GELDİ DESTEK İSTEDİ.

1 Kasım 2015 seçimleri çalışmaları AK Partide son sürat devam ediyor. AK Parti Düzce Milletvekilleri 7 Haziran seçimlerinden daha fazla oy için seçmenlerle bir kez daha görüşüyor.
AK Partide hedef, 7 Haziranda alınan yüzde 60,5 oy oranının üzerine çıkarak Düzce’nin en çok oy alan iller arasında yer almasını sağlamak. Bu hedef doğrultusunda AK Parti Düzce Milletvekilleri de çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Yığılca ilçesine giderek bir gününü ilçede geçirdi. AK Parti Yığılca teşkilatı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Düzce Milletvekili Fevai Arslan, daha sonra İlçe Kaymakamı M. Furkan Sancaktutar’ı makamında ziyaret ederek Yığılca üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
Ardından Yığılca’da ki ıslah çalışması yapılan dere hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve İlçe Başkanı Kerem Yalçıner’den bilgi alan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Yığılca’nın her yönüyle gelişen bir ilçe olma yolunda ilerlediğini kaydetti.
Bir gününü Yığılca ilçesine ayıran Milletvekili Arslan, esnafları tek tek gezerek, onlardan 7 Haziranda gösterdiklerini teveccühü yeniden göstermelerini istedi. AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, “ Yığılca ilçemizin en önemli sorunu olan yol un yapımı devam ediyor. Yığılca ilçemizi alt yapısından üst yapısına kadar her yönüyle geliştirmek istiyoruz. Bunun için başkanlarımızla ile birlikte görüş alışverişlerimizi yapıyoruz. Yığılca bizi hiç üzmedi, biz de onları üzmeyeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde aldığımızın oyun daha fazlasını istiyoruz. Çünkü tek başına AK Partinin hükümet kurmasını ve ülkenin gelişmesinin devamını istiyoruz. Koalisyon sürecini hepimiz takip ettik ancak bu muhalefet ile koalisyonun yapılamayacağını gördük. Biz, yine 13 yıldır yetkiyi aldığımız millete döndük. Sizlere güveniyoruz, siz de bize güvenin” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’a Yığılca halkı da büyük destek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!