Yiğido'nun yenisi antrenmana çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yiğidonun yenisi antrenmana çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 14:59

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Sivasspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleşen idmanda, Kayseri Erciyesspor ile dün oynanan Cumhuriyet Kupası maçında forma giyen futbolcular takımdan ayrı koştu. Diğer futbolcular ise topla ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Azerbaycan Milli Takımı kadrosunda bulunan Cihan Özkara ve Kanada Milli Takımı kadrosunda yer alan Milan Borjan'dan yoksun gerçekleşen idmanda, Ziya Erdal, Abdurrahman Dereli ve Abdulkadir Özgen sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Birinci transfer döneminin son günü Elazığspor'dan kadroya dahil edilen Aydın Karabulut, takımla ilk idmanına çıktı. Yunanistan'ın Olympiakos takımından transfer edilen Cezayirli golcü oyuncu Rafik Djebbour'un ise akşam
saatlerinde kente geleceği öğrenildi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Faruk Taşseten, antrenmanın bir bölümünü izledi. Roberto Carlos, idman sonrası sahada futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı.

Kulübün sportif direktörü Murat Erdoğan, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aydın Karabulut ve Rafik Djebbour ile transfer döneminin başından beri görüştüklerini fakat sürekli pürüzler çıktığını belirten Erdoğan, "Son günlerde şansımız da yaver gitti ve gelişmeler lehimize döndü. Hocamızın istediği iki oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Umarım takımımıza katkıları olur" diye konuştu.

Carlos'un istediği futbolcuları transfer ettiklerini dile getiren Erdoğan, "Transfer dönemlerinde birçok alternatif olur ama bu iki futbolcu bizim için alternatifsiz oyunculardı. Bulundukları kulüplerden dolayı transfer ihtimalleri çok düşüktü. Hocamızın ısrarla istediği iki isim olduğu için tam nokta transfer diyebiliriz" ifadesini kullandı. Erdoğan, sezon başında kadroya dahil ettikleri oyunculardan Uğur Akdemir'i Kartalspor'a, Ahmet Aras'ı ise Fethiyespor'a kiralık olarak verdiklerini belirtti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!