Yiğidolar iddialı : hedef zirve

Güncelleme Tarihi:

Yiğidolar iddialı : hedef zirve
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 11:11

Yiğido Burhan, çıtayı yükseltti.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un formasını giyen ve geçen sezon ortaya koyduğu 13 gol ve 8 asistlik performansıyla kariyerinin zirvesine çıkan orta saha oyuncusu Burhan Eşer, başarılı çizgisini bu yıl daha da yukarıya taşımak istiyor.Eşer: "Gol sayısında yine çift haneli rakamlara ulaşmak için çalışacağım. Hedefim, 14-15 gole ulaşmak".

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un formasını giyen ve geçen sezon lig ve kupada 13 kez fileleri havalandıran gole dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer, 2014-2015 sezonunda hedefinin 14-15 gole ulaşmak olduğunu söyledi.Kırmızı-beyazlı ekipteki ilk sezonunda 12'si ligde 1'i Ziraat Türkiye Kupası'nda 13 kez gol sevinci yaşayan ve 8 asist yapan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Eşer, yaptığı açıklamada, yeni sezona hem kendisinin hem de takımının çok daha iddialı hazırlandığını belirtti.

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos ile geçen sezon önemli bir başarı yakaladıklarını ve ligi 5'inci sırada tamamladıklarını anımsatan Eşer, bu yıl ise hedeflerinin ilk 4 içerisinde yer almak olduğunu ifade etti.

Sivasspor'un geçen sezon ligi ilk 5 içerisinde bitirmesine rağmen kulübün aldığı ceza nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne katılamadıklarını hatırlatan Eşer, bunun içlerinde ukde kaldığını ve gelecek yıl mutlaka Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi.

Eşer, takım olarak bunu başarabilecek güce sahip olduklarını aktararak, "Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Sezon öncesi hazırlıklarımız sorunsuz devam ediyor. Carlos başta olmak üzere bütün teknik kadro başarı için özveriyle çalışıyor. Biz de futbolcular olarak iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Hazırlık süresinin uzun olması da bizim için ayrıca bir kazanç. Yeni transferler, sezon başlamadan takımla kaynaşmış olacak" diye konuştu.

Geçen sezonu başarılı şekilde tamamlayan takımın iskeletinin korunduğunu ve önemli mevkilere takviyeler yapıldığını dile getiren Eşer, yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını açıkladı.

"Herkes başarıya inanıyor"

Takımdaki eski futbolcuların da yenilere yardımcı olduğunu ve arkadaşlık ortamının başarıyı getireceğine inandığını belirten Eşer, şunları kaydetti:

"Transferlerle gücümüze güç kattık. Kaliteli futbolcular transfer edildi. Carlos'un bu yıl teknik direktörlükte ikinci yılı. Bizi daha iyi tanıyor, biz de onu daha iyi tanıyoruz. Yönetim her zaman takımın arkasında. Bütün bunları birleştirdiğinizde başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Kulüpte herkes başarıya inanıyor. Lig başladığında Sivasspor'a yakışır sonuçlar alacağız. Ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Geçen sezon yakaladığım başarının üstüne çıkmak istiyorum. Gol sayısında yine çift haneli rakamlara ulaşmak için çalışacağım. Hedefim, 14-15 gole ulaşmak."

Burhan Eşer, taraftarlarına takımlarına her zaman destek olmaları çağrısında bulunarak, "Onlara çok güzel bir sezon yaşatacağız. Seyir zevki yüksek maçlar izlettireceğiz. Şimdiden kombinelerini almalarını tavsiye ediyorum" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!