YGS ve LYS sonuçları kitap haline getirildi

Güncelleme Tarihi:

YGS ve LYS sonuçları kitap haline getirildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 16:41

ÖSYM, “Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları” kitaplaştırdı!

Haberin Devamı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), üniversite adayları ve eğitimcileri için LYS ile YGS sonuçlarını kitap haline getirdi. ÖSYM’nin web sitesinde yaptığı duyuru ile “Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları” kitabının erişime açıldığını duyurdu.

Söz konusu kitabın içerisinde LYS ve YGS özet tabloları, okullar ve ham puan dağılımları gibi bilgiler yer alıyor. Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları, iki kitap olarak adayların dikkatine sunuldu. Birinci kitapta; YGS ile ilgili özet tablolar, ortaöğretim okulları, test ham puan dağılımları yer alırken, ikinci kitapta; LYS ile ilgili özet tablolar, ortaöğretim okulları ve test ham puan dağılımları bulunuyor.

Haberin Devamı

ÖSYM’NİN ÖSYS SONUÇLARI DUYURUSU

Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları” kitabının yayımlanmasına dair ÖSYM’nin sitesinden şu duyuruya yer verildi: “Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları”Kitabı, 05 Şubat 2016 tarihinde saat 15.00′den itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Adaylara ve ilgililere saygıyla duyurulur.”

LYS – YGS SONUÇLARI KİTABI İÇİN TIKLAYINIZ…

BAKMADAN GEÇME!