Yetişecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Yetişecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2014 10:11

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nın başlamasına 2 gün kala açılış maçının oynanacağı Corinthians Arena'da inşaatlar hala devam ediyor.

Haberin Devamı

Soa Paulo'da inşa edilen ve 65 bin izleyici kapasitesine sahip olan Corinthians Arena'nın çevresinde işçilerin çalışmalarını sürdürdüğü görülüyor. İşçiler, Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak açılış maçına ev sahipliği yapacağı stadı yetiştirmek için canla başla çalışıyorlar.

Yetişecek mi


BREZİLYA'DA STAT TARTIŞMASI DEVAM EDİYOR

Dünya Kupası’nın başlamasına 24 saat kala statlardaki inşaat çalışmaları ve turnuvaya yetişip yetişmeyeceği yönündeki polemikler devam ediyor. Brezilya’nın en fazla para harcadığı stat olan Manaus Arena’nın son görüntüsü ise büyük yankı uyandırdı. Stadın yapımıyla ilgili fotoğrafların ortaya çıkmasıyla birlikte tartışmalar daha da büyüdü. Yaklaşık 43 bin kişilik stadın hala tamamlanamadığı ve zemininin de kumla kaplı olduğu görülürken, üç gün içinde tamamlanamayacağı yönündeki iddialara da bir yenisi daha eklenmiş oldu. Amazon Ormanlarına yakınlığıyla bilinen ve 300 milyon dolar gibi bir rakama mal olan statta İngiltere ve İtalya’nın yer aldığı D Grubu maçları oynanacak…

Yetişecek mi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!