Yetim 30 kız öğrenciye eşofman yardımı

Güncelleme Tarihi:

Yetim 30 kız öğrenciye eşofman yardımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 16:44

Yetim 30 kız öğrenciye eşofman yardımı

Haberin Devamı

Mehmet Halis İŞ/MİDYAT (Mardin), (DHA)- İSTANBUL'da yaşayan bir işadamı, Mardin'in Midyat İlçesi'ndeki Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören yetim ve ihtiyaç sahibi 30 kız öğrenciye eşofman yardımı gönderdi.

Şenköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Mehmet Öztekin Akçay’ın girişimleri sonucu, İstanbul’da ikamet eden Midyatlı hayırsever iş adamı Hacı Hüseyin Durmaz, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören yetim ve desteğe ihtiyacı bulunan 30 kız öğrenciye eşofman takımı yardımında bulundu. Gönderilen eşofman takımları, öğrencilere dağıtılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, hayırsever işadamının gönderdiği yardımların yerine ulaştırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü İhsan Düz de, gönderilen yardımların öğrencileri son derece mutlu ettiğini belirterek, "Paylaşmak; dünyanın en güzel duygusudur. Buradaki çocukların yüzünü güldüren, herkese teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimizin yüzlerinde tebessümü görmek bizleri mutlu ediyor. Onlar hepimize birer emanettir. Koruyup, ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız. Bu insani bir görevdir. Hayırsever vatandaşlarımızdan da yardımlarını bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!