Yeter dizisi 40. final bölümüne Yekta, Atlas'ı bitirmekte kararlı!

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 40. final bölümüne Yekta, Atlası bitirmekte kararlı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 10:29

Yeter dizisi 40. final bölümü ile bu hafta izleyicisine veda edecek. ATV ekranlarında ikinci sezon yolculuğuna başlayan Yeter dizisi, 40. final bölümü ile ekranlara veda etme kararı aldı. Dizinin son bölümlerinde hapisten çıkan Yekta, hayatına yeni bir düzen getirmek için işe koyulmuştu. Yeni bölümde altın vuruşu yapmak için harekete geçen Yekta, Atlas'ı ortadan kaldırmak için mücadele edecektir. Peki Yeter dizisi 40. final bölümünde Yekta'nın başına neler gelecek? İşte merakla beklenen detaylar

Haberin Devamı

Yeter dizisi 40. bölüm final fragmanı merakla bekleniyor. Ruh sağlığı bozuk denilebilecek bir karaktere sahip olan Yekta, Yeter dizisi 40. bölüm final fragmanında Atlas ile Yılmaz tarafından köşeye sıkıştırılmaya çalışılacak. Yeter dizisi 40. bölüm fragmanında bu durumun farkına varan Yekta, yine o kötü emellerini uygulamaktan çekinmeyecektir. İşte final bölümü yayınlanacak dizinin merakla beklenen o bölümü

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Atlas ve Yılmaz, Yekta'yı köşeye sıkıştırmanın bir yolunu bulur. Yekta da bunun üzerine karşı saldırıya geçer. Atlas'ı tek bir hamlede bitirmeye kararlıdır. Ama hesaba katmadığı Yılmaz'ın Atlas'a duyduğu vefa borcudur. Yılmaz kendini yol ayırımında bulur. Atacağı adım herkesin hayatını alt üst edecektir. Handan'ı ve oğlunu kaybedeceğinin de farkındadır. Herkesin kaderi onun ellerindedir. Kararını verir ve bütün taşlar Yekta'nın üzerine doğru devrilmeye başlar. Ancak Yekta gibi insanlar için her son bir başlangıçtır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Miray'ı cezalandırarak hayatından çıkaran Yekta, annesiz de aile olabileceklerini ispatlamaya kararlıdır. Ancak bunun için önce bozulan düzeni yeniden kurmalıdır.

Tam da bu aşamada Duru'nun okulundan bir telefon gelir. Öğrenecekleri Yekta için utanç vericidir.

Diğer yandan Kaan'ın da sınav sonuçları açıklanır. Tam da Yekta'nın istediği ve Kaan'ın gerçekten hak ettiği gibi baştan aşağıya zayıftır.

Yekta iki çocuğunu da, disipline etmek için ciddi kararlar alır. Bu artık onunla çocuklar arasında kazananı belli bir savaştır.

İçerde geçirdiği bir yılın faturası önündedir ve bu faturayı o değil; neden olanlar ödeyecektir. En başta onu tehditle hapse yollayan Atlas.

Öte yandan Zahide ondan saklanan büyük gerçeği öğrenmeye adım adım yaklaşır. Selçuk bebek gerçekten onun torunu mudur?

 

BAKMADAN GEÇME!