Yeter dizisinin merakla beklenen 25. bölüm fragmanı..

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisinin merakla beklenen 25. bölüm fragmanı..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 09:20

ATV'nin heyecanlı dizisi Yeter'in merakla beklenen 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Yeter dizisinin yeni bölümünde heyecanlı dakikalar yaşanacak. Aylin, çocukları alıp kaçmak için yeni bir plan yapıyor. Yeter dizisi 25. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Yeter dizisi 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu dakikaların izleyenleri beklediği Yeter dizisinin son bölümünde Yekta, Aylin ve çocukları Kanada'ya götürmeye çalışırken engellendi. Yeter dizisi 25. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yekta'nın Yılmaz ve Handan'a oynadığı oyuna şahit olan Aylin'in tek umudu İdil'dir. Eğer dediği gibi Selçuk'u bulmuşsa Yekta'dan sonsuza kadar kurtulacaklardır. İdil ise Selçuk'un yaşadığını ispatlamak için fotoğraflarını çeker ancak kimseye iletemez. Onu bakımevinden çıkarmaktan başka çaresi yoktur.

Yekta, düğüne çağırmadığı annesinin canını bir kere daha yakınca Aylin dayanamaz ve onunla asla Kanada'ya gitmeyeceğini haykırır. Bu çıkışı Yekta'nın gidiş tarihini öne almasına neden olur. Aylin'in bu açmazdan kurtulmak için artık sadece iki günü vardır. Yekta'yı durdurmanın yolunu ararken Sabri bir fikirle çıkagelir.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLE

YETER 25. BÖLÜM FRAGMANI

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

OYUNCULAR

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru

 

BAKMADAN GEÇME!