Yeter dizisi 15. bölümü ile ekrana kilitledi - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 15. bölümü ile ekrana kilitledi - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 09:07

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yeter dün akşam 15. bölüm ile ekrana geldi. Ebru, Aylin'i neden kaçırıyor? Yekta Aylin'i bulabilecek mi merak konusu. İşte Yeter son bölümde kaçırdığınız detaylar..

Haberin Devamı

Yeter 15. son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dün akşam ekrana gelen dizide Aylin'in kaçırılması ile Yekta'nın planları değişti. Yeter son bölüm ve dahası haberimizde.

Ebru'nun Aylin'i kaçırmasının nedeni; Yekta'yı kendisini ameliyat etmeye mecbur bırakmaktır. Ameliyattan sağ kurtulursa Aylin'in yerini söyleyecektir. Ebru'nun hiç şansı olmadığını bilen Yekta; büyük bir açmazla karşı karşıyadır.

Ameliyatı yapsa da, yapmasa da Ebru ölecektir. Zaman her dakika Ebru'nun aleyhine işlerken; iki kadının kaderi birbirine bağlanmıştır. Yılmaz, Zafer ve Gökhan; Aylin'i kurtarmak için seferber olur. Soğukkanlılığını hiçbir zaman kaybetmeyen Yekta; söz konusu Aylin olduğunda çaresizdir. Geçmişten gelen bir ipucu onu harekete geçirir.

YETER SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

YETER 15. BÖLÜM FRAGMANI

Yekta’nın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu üzerine herkes şaşkındır. Aylin bir yandan çocuklarının olaydan etkilenmesini önlemeye çalışırken diğer yandan kendi iç hesaplaşmalarıyla boğuşur.

Son yaşadıkları tartışmalar nedeniyle de vicdan azabı çekmektedir. Polis birkaç ihtimal üzerinde durur.

Yekta ya denizde düşüp boğulmuştur ya da bir cinayete kurban gitmiştir. Ancak gerçek bambaşkadır.

YETER DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yekta'nın davete İdil ile gitmesi, Aylin ile Yekta arasındaki savaşı iyice alevlendirir. İkisi de birbirinin hamlelerini karşı hamlelerle yanıtlarken Kaan'ın Duru'yu evden göndermek için oynadığı tehlikeli oyunları fark edemezler. İdil'in yerine dadı olarak eve girmeyi kafasına koymuş olan Filiz ise farkında olmadan Uras'ın eline Selçuk'la ilgili yeni bir ipucu verir. Uras'ın artık durmaya niyeti yoktur.

Selçuk meselesini araştırırken karşısına hiç beklemediği biri çıkar. Handan'ın derdine derman olmak isteyen Yılmaz, son bir iş yapmak için kirli dünyaya tekrar adım atar. Nasıl bir tehlikeye yürüdüğünün farkında değildir. Aynı anda birden fazla cephede savaşan Yekta ise, üst üste açık vermeye başlar. Ayakta kalmak için riskli bir oyuna girer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!