Yeter Carvalhal yeter

Haberin Devamı

Tebrikler Carlos; Beşiktaş'ı yerden yere vurdun, rezil ettin.
 
Ekrem, Necip, Almeida, Burak, Hilbert, bugün bu takımda ne iş yaptı?
Madem yapamıyorsun, kovulmayı neden bekliyorsun varsa yüreğin istifa et ve git. Benim malzemecim, masörüm en az senin kadar Beşiktaş'a hocalık yapabilir. Hatta abartmıyorum senden daha iyi hocalık yaparlar.
 
Biz bu sezonu ızdırap içinde bitiriyoruz. Kahır dolu play-off maçları bizleri bekliyor. Bu sezona kadar Beşiktaş'ı böyle kötü izlemedim. Senin yöneticilerin, seni hangi gözle izliyorlar. Yönetim değişti, ama değişen hiçbir şey yok.

Tribünlerin yaptığı 1 Nisan şakası çok güzeldi, ama her şakada bir gerçek payı bulunur. Sayın Fikret Orman'a sesleniyorum. Büyük bir takımın başkanı olarak kendisine saygı duyuyorum. Bu camiaya hizmet veren her başkana saygı duyduğum gibi. Carvalhal ve Tayfur Havutçu'yu bu takımdan hemen, hatta bugün gönder. Yerine kim gelirse gelsin, daha iyi olacağımıza eminim. Play-off'ta bari biraz taraftarın yüzü gülsün. Saygımızı ne olur nefrete dönüştürme.
 
Samsunspor, ligde kalmak adına sahada herşey yaptı. Uyuyan Beşiktaş'ı sahasında yenerek, umutlarını bir sonraki haftaya taşıdılar. Antalyaspor'un yenilmesi ile alt taraf tamamen karıştı. Hak eden ligde kalsın. Samsun, önümüzdeki hafta Sivasspor ile oynayacak, Antalya ise Fenerbahçe deplasmanına gidecek. İki maç da oldukça zorlu geçecek. Ligde kalmak için kaderlerini kendileri belirleyecek. Her iki takıma da başarılar diliyorum.
 
Samsunspor'un genç yıldızı Murat Yıldırım'ın attığı gol, gerçekten jeneriklik bir gol. Geleceğin önemli isimlerinden biri olacaktır. Çok yetenekli bir oyuncu. Yönetimde olsam asla kaçırmazdım.
 
Hakem Özgür Yankaya, bu maçı çileden çıkardı. Çalmadığı ve göstermediği kartlarla maçı gaspetti. Futbol federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e rica ediyorum, bu tarz hakemleri dikkatle incelesin. Sarı kartlık pozisyonları es geçen Yankaya, direk kırmızı vermesi gereken pozisyonları da sarı kartla geçiştirdi.
 
Veli, Ekrem ve Necip'i bu takımda izlemek istemiyorum. İki haftadır Veli yüzünden maç kaybediyoruz. Karşılaşma berabere iken kaçırdığı yüzde bin gol ile yenilginin mimarı oldu. O golü atsa, maç farklı olacaktı. Belediye'ye atamadığı golle de halen hafızamdan silinmiyor.
 
Kısacası Beşiktaş'ın oyuncuya değil, oyunu okuyabilecek, ideal kadroyu sahaya sürebilecek hocaya ihtiyacı var. Un var, şeker var, yağ var ama helva yapacak adam yok. Sorarım size; Türkiye'de kadro olarak en zengin takım kim?

Yazarın Tüm Yazıları