Yeter artık başkan

Güncelleme Tarihi:

Yeter artık başkan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 00:50

17 maça 5 ayrı Teknik Direktör ile çıkan Gençlerbirliği’nde, Başkan İlhan Cavcav’ın hoca için yeni adayları Sergen Yalçın ve Mesut Bakkal.

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ’nde bu sezon sular durulmuyor. Sezon başından bu yana oynanan 17 maça, 5 ayrı teknik adam ile çıkan kırmızı siyahlılarda, erken bir operasyon daha gerçekleşti...

Başkent ekibinde 6 gün önce anlaşma sağlanıp göreve getirilen Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın bileti, 2-0 kaybedilen kritik Eskişehirspor maçı sonrası dün kesildi. İkinci yarıda takımın başına büyük ölçüde Sergen Yalçın’ın getirileceği belirtiliyor. Diğer aday ise şansı az olsa da Mesut Bakkal.

VURAL’IN AÇIKLAMASI TEPKi ÇEKTi

Eskişehirspor yenilgisi ardından dün sabah Beştepe’deki tesislerde bir araya gelen ve acil durum değerlendirmesi yapan Cavcav ve yönetimin etkin isimleri, yeniden bir teknik ekip değişikliğine gidilmesi fikri üzerinde görüş birliğine vardı. Konuyla ilgili olarak Yılmaz Vural da bilgilendirilirken, teknik ekip eşyalarını toplayıp kulüpten ayrıldı.
Gençlerbirliği ile ilk maçına çıkan Vural’ın, maç sonunda rakiple ilgili, “Eskişehirspor’un ligden kopmasına gönlüm razı değil” sözlerinin Başkent ekibinde rahatsızlık oluşturduğu ve ayrılıkta önemli rol oynadığı öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!