Yeter dizisi 9. yeni bölüm fragmanı şoke ediyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 9. yeni bölüm fragmanı şoke ediyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 21:43

Perşembe akşamlarının heyecan dolu dizisi Yeter 8. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Aylin'in Yekta'dan boşanmak istediği ve Duru'yu bulmak için mücadele ettiği son bölüm merak uyandıran bir final ile son buldu. Peki; Yeter 9. bölümünde neler yaşanacak?, Aylin içinde bulunduğu zor durumdan kurtulabilecek mi? Yeter dizisi 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

ATV'nin yeni dizisi Yeter'in 8. bölümü 18 Şubat Perşembe akşamı yayınlandı. Aylin'in Duru'ya kavuşma umuduyla Yekta'ya doğru bir adım atmak zorunda kaldığı son bölüm yine nefesleri kesti. Peki; Yeter 9. bölümünde neler yaşanacak?, Aylin, Yekta'dan boşanacak mı?, Aylin ve Yekta, Duru'ya kavuşacak mı?

25 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Yeter dizisi 9. bölümünde Aylin'in esaretten kurtulup kurtulamayacağı ve Duru'ya kavuşup kavuşamayacağı merak konusu. Peki; Yeter 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Yurdaer Okur (Yekta) ve Pelin Karahan'ın  (Aylin) paylaştığı ATV'nin sevilen dizisi Yeter'in 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda buradan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YETER 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

18 Şubat'ta yayınlanan Yeter dizisinin 8. bölümünde; Yekta, Selçuk'la ilgili gerçeğin ortaya çıkmasından çekinmiştir. Yekta2nın Coşkun'un herşeyi itiraf ettiği mektuğtan haberi yoktur. Aylin kızı Duru'yu sağ salim bulma ümidini gittikçe kaybetmiştir. Öte yandan Coşkun'un itirafıyla kahrolmuştur.

Aylin, Yekta'dan boşanmak için kararlı tavrını sürdürürken oğlunu da kaybetmek istememektedir. Duru'yu Aylin'e öldü olarak gösteren Yekta ise oynadığı oyunun ikinci aşamasına geçmiştir. Ancak Aylin, kızının yaşadığına ve Yekta'nın elinde olduğuna dair ipuçlarına ulaşmaya başlamıştır. Kimsenin kendisine inanmayacağını düşünen Aylin, bu sırrı kimseye söylemez ve Yekta'nın peşine düşer.

Aylin'in çevresindeki herkes onun Yekta'dan boşanmasını ve yıllardır içerisinde bulunduğu esaretten kurtulmasını beklerken, zor bir kararın eşiğine gelmiştir. Aylin, ya özgürlüğünü seçecektir ya da Duru'ya kavuşma umuduyla Yekta'ya doğru bir adım atacaktır.

Yeter dizisinin 9. yeni bölümü 25 Şubat Perşembe akşamı ATV'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!