Yeter 7. bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter 7. bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 11:53

Başrollerini Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un paylaştığı ekranların yeni dizisi Yeter 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümünde sürpriz gelişmelere tanık olduğumuz Yeter dizisinin 7. bölümünde neler olacak? İşte Yeter 7. yeni bölüm fragmanı ve tüyolar..

Haberin Devamı

Yayın hayatının başlamasının ardından henüz kısa bir süre geçmesine rağmen birçok kişiyi kendine hayran bırakmayı başaran yeni dizi Yeter tüm heyecanı ile devam ediyor. 

Başrollerini televizyon ve sinema dünyasının başarılı iki ismi Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un paylaştığı ekranların yeni dizisi Yeter 7. bölümü, 11 Şubat akşamı ekranlara gelecek.

Heyecanlı dakikaların yaşandığı son bölümün ardından dizinin hayranları şimdi de bir sonraki bölümünde neler olacak merak etmeye başladı. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı.

YETER 7. BÖLÜM FRAGMANI

Yeter 6. bölümde neler yaşandı!

Aylin çaresizce Duru'yu bulmaya çalışırken, eve bir not gelir. Kaçıran kişiler kızına karşılık para istemektedir. Aylin Yekta'yı polise gitmemeye ikna eder. Ancak buluşma yerinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Daha yaşadıklarının şokunu atlatamadan, Yekta onu yeni bir oyun oynamakla suçlar.

Haberin Devamı

Zafer ise, kızını kaybetmenin acısıyla ve Yekta'nın baskısıyla Coşkun'la hesaplaşmaya adım adım hazırlanır. Bütün bunlar olurken Aylin yaşananlardan dolayı kendini suçlamakta, kızına sağ salim kavuşmak için zamana karşı yarışmaktadır. 

Yeter dizisinin konusu

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak... Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!