Yeter dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 15:42

ATV'nin heyecan dolu dizisi Yeter 16. bölüm ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yeter'de dün akşam yer yerinden oynadı. Yeter 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeter 16. son bölüm ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Yeter dizisi 16. bölümü ile ekrana geldi. ATV'nin heyecan dolu dizisi Yeter'de heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yeter 17. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yeter son bölümden detaylar haberimizde.

Ebru tarafından çukura atılmış olan Aylin, tepesindeki kapağa inen her balta darbesiyle ölüme biraz daha yaklaşır. Ölümle yaşam arasındaki çizgi gitgide incelirken; onu kurtaran Yekta olur. Karı koca, büyük bir aşkla kavuşurlar. Her şeye sil baştan başlayacaklarına söz verirler.

İkisi de birbirinin değerini anlamıştır. Ve artık tek düşündükleri çocuklarıyla mutlu olmaktır. Eve vardıklarında, bir kişi dışında herkes onları beklemektedir. Yekta tarafından kandırılan Ebru'nun yeni isteği ailenin ortasına bomba gibi düşer. Bu yaptırımla evlilikleri bir kere daha sınanacaktır.

Haberin Devamı

Yeter 16. bölümü ile Perşembe akşamı ATV'de..

YETER SON BÖLÜM İZLE

YETER 16. BÖLÜM FRAGMANI

YETER DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebru'nun Aylin'i kaçırmasının nedeni; Yekta'yı kendisini ameliyat etmeye mecbur bırakmaktır. Ameliyattan sağ kurtulursa Aylin'in yerini söyleyecektir. Ebru'nun hiç şansı olmadığını bilen Yekta; büyük bir açmazla karşı karşıyadır.

Ameliyatı yapsa da, yapmasa da Ebru ölecektir. Zaman her dakika Ebru'nun aleyhine işlerken; iki kadının kaderi birbirine bağlanmıştır. Yılmaz, Zafer ve Gökhan; Aylin'i kurtarmak için seferber olur. Soğukkanlılığını hiçbir zaman kaybetmeyen Yekta; söz konusu Aylin olduğunda çaresizdir. Geçmişten gelen bir ipucu onu harekete geçirir.

YETER DİZİSİ OYUNCULARI

Pelin Karahan-Aylin
Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur-Yekta
Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir. 

Doğan Can Sarıkaya-Kaan
Aylin ve Yekta'nın oğlu, 10 yaşında. Babasından nefret eder görünse de; sorunlarını onun sert ve acımasız yöntemleriyle çözmeye çoktan başlamıştır. Bunu fark eden Aylin dehşete kapılır.

Eliz Neşe Çağın-Duru
Baştan sona yalanlara örülü bir hayatın içinde sıcacık tebessümüyle bütün kapıları açabilen 5 yaşında bir kız çocuğu. Halası Aylin'in gözbebeği...

Korel Cezayirli-Uras
Aylin'in yaşanmamış gençlik aşkı... Eski profesyonel futbolcu. Geçmiş hatalarını telafi etmek için Aylin'e yardım etmeye çalışırken Yekta'nın yaptıklarını herkesten önce fark etse de kanıtlaması çok zordur.

Selen Domaç-Filiz
Aylin'in yengesi. Her şeye karşı büyük bir açlığı vardır. Paraya, aşka, tutkuya... Ne olursa olsun, başına ne gelirse gelsin hayatta kalma güdüsü çok kuvvetlidir. Kocası Zafer ve kızları Duru ile yaşarlar. Aylin'in büyük sırrın en tehlikeli ortağıdır...

Fatih Koyunoğlu-Zafer
"Filler tepişir, çimler ezilir" 
Aylin'in abisi. Her şeye sahipmiş gibi görünen ama hiçbir şeye sahip olmayan, adeta yenilmeye mahkûm bir adamdır. Belki de bardağı taşıracak son damlayı beklemektedir.

Haberin Devamı


Ayşin Yeşim Çapanoğlu-Handan
Aylin'in çocukluk arkadaşı ve sırdaşıdır. İyi niyetli ve fedakârdır. Önceliği her zaman sevdiklerine verir, kendi isteklerini ve hayatını erteler. Ancak alacağı büyük bir darbe, karakteri üzerinde derin bir kırılmaya ve kendisinden hiç de beklenmeyen şeyler yapmasına neden olacaktır. 

Tolga Evren-Yılmaz
Yekta'nın kardeşi. Sıra dışı bir adamdır. O da abisi gibi kazanan olabilecek kapasitedeyken; kaybeden olmayı tercih etmiştir. Yekta bugüne kadar onu hayatından uzak tutmuş olsa da, karısının büyük sırrını ortaya çıkarmak için kardeşinden başka güveneceği kimse yoktur.

Tuğçe Kurşunoğlu-Ebru
Hayatını borçlu olduğu Yekta'ya, hayranlığı Ebru'da bir saplantıya dönüşür. Onun için her şeyi yapmaya hazırdır. Ölümün eşiğinden dönen insanların cüretkarlığına sahiptir.

Osman Albayrak-Coşkun
Zafer'in asker arkadaşı. Hayatın tadını çıkaran, kendi dünyasında zeki, risk alan ama bir o kadar korkak bir adam... Şeytan tüyü vardır adeta. İzleyici hem ondan nefret edecek, hem de onu sevimli bulmaktan alamayacaktır kendini.

Mustafa Mert Koç-Mert
Yekta'nın asistanı. Onu idolü olarak görmekte ve hayranlık duymaktadır. Farklı bir genç kız olan, Ada ile tanıştığında kendini ona âşık olmaktan alıkoyamaz.

Cansu Kurgun-Ada
Selçuk'un kızıdır. Fotoğrafçılıkla ilgilenir. Babasıyla beraber Almanya'dan yurda kesin dönüş yapar. İlginç bir genç kızdır. Babasına çok düşkündür. Yaşayacağı olaylardan aldığı darbe, onda kapanmayan yaralar açacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!