Yetenekli ufaklık

Güncelleme Tarihi:

Yetenekli ufaklık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2011 00:00

Muhteşem sesi sayesinde jürinin aklını başından aldı. America’s Got Talent yarışmasından birinci çıktı. Her hafta elediği yarışmacılar belki de babası yaşındaydı. İlk albümünü yarışmanın belalı jürisi Simon Cowell’in plak şirketinden çıkardı. Yetenekli soprano Jackie Evancho daha 11 yaşında, mutlu ve gergin bir yetenek

Haberin Devamı

Siz 11 yaşındayken ne yapıyordunuz? 11 bile onun kariyerinde ilerlediği dönemi karşılamıyor. Yedi yaşındayken Operadaki Hayalet’i izleyince hayatı
değişti. Şarkı söylemeye karar verdi ve Wishing You Were Again’i söylediğinde herkesi şaşırttı. Yerel bir yetenek yarışmasına girdi ve bu şarkıyla ikinci oldu. ABD’de katılmadığı yetenek yarışması neredeyse kalmadı, bir yandan da Youtube hesabını sürekli yeni şarkılar yükleyerek güncellemeye devam etti. Keman ve piyano da çalan Evancho’nun marifetleri bu kadarla kalmıyor.
Daha dokuz yaşındayken New York’taki Amerika Açık Tenis Şampiyonası’ndan teklif geldi. America’s Got Talent’in programıyla çakışınca tabii ki ileride önünü açacak yarışmayı tercih etti.
Jackie Evancho, yedi yaşında kafasına koyduğu gibi büyük bir firmadan Dream With Me albümünü yayınladı ve herkese kendini tanıttı. Daha doğrusu rüyasını gerçekleştirdi. Bu yaşta bir çocuğun bu kadar ün kazanması kişisel gelişimi için ne kadar faydalı bunu yıllar gösterecek. O da zaten şu an hem mutlu hem de gergin. Verdiği röportajlarda yetişkinlerde rastlanan hırsla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

POP BANA GÖRE DEĞİL

· Sürekli seyahat etmeye başladım, ki daha buna pek alışamadım. Ama alışmam gerek artık. İlerde daha fazla seyahat edeceğimi biliyorum. Seyahatlerde ailem yanımda olduğunda daha mutlu oluyorum.
· İnsanların hakkımda ne düşündüğünü umursuyorum ve hatta geriliyorum. Benim için “Bu kız da kim, bize bir şey ifade etmiyor” derlerse üzülürüm. Kendimi yanlış tanıtmak istemiyorum. Beni beğenmelerini istiyorum.
· İlerde pop müziğe kayacağımı hiç sanmıyorum. Bana göre değil.
· Beyonce dinlemeyi seviyorum. İleride umarım kendi şarkılarımı da yazabilirim. Genellikle kalp kırıklıklarıyla ilgili melankolik temalarda yazmayı seviyorum.
· Okul için hâlâ vaktim var. Ama sanal okul! Okul ortamını yaşatmaya çalışan bir sistemle ders çalışıyorum ve bundan hiç hoşlanmıyorum. Arkadaşlarımla oturup çalışmak varken, bilgisayarın sorularını dinleyip yazılar yazıyorum. Rüyamı yaşamaya devam edersem buna da alışmam gerekecek.
· Arkadaşlarım ünümü umursamıyor. Oprah’ınki gibi büyük televizyon şovlara çıkıyorum ve beni aradıklarında bunlarla ilgili konuşuyoruz. Artık onlar da alıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!