Yetenekler ön planda

Son derece ilginç gelişmelerin meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, gizli yeteneklerin ortaya çıkacağını ve bilinçaltını derinden etkileyeceğini gösteriyor.

Günün ilk saatlerinden itibaren başlayan duygusal baskı öğle saatlerinde yaratıcılığa dönüşecek ve sürpriz gelişmeler meydana gelecek. Finans konularına yönelik beklenmedik kazançlar olabileceği gibi beklenmedik kayıplar da ortaya çıkabilir. Özellikle korkulardan kaynaklanacak sorunları, iyimser bir yaklaşımla çözümlemek mümkün olabilir.

Mektuplar

RUMUZ: AYNADAN KORKUYORUM

"Aynaya bakamıyorum. Sadece saçlarımı taramak ve bakım yapmak için çok kısa bir süre bakabiliyorum. Kendi gözlerime hiç bakamıyorum. Korku içinde hemen aynadan uzaklaşıyorum." şeklinde yazdığınız mektuba keşke doğum zamanınızı da bildirseydiniz. Mektubunuzdan anladığım kadarıyla hassasiyeti çok yüksek birisiniz. Ayna, bir yansıtıcıdır ve dikkatli baktığınız zaman kendinizle iletişim kurmanıza neden olur. Hatta ayna ile yapılan özel çalışmalar var. Ancak böyle bir çalışma yapabilmek için öncelikle bilgilenmek ve iradinizi geliştirmek için çalışmalar yapmış olmalısınız. Yoksa bu tür çalışmaları tavsiye etmiyorum. Size tavsiyem ayna karşısına geçip kendinize baktığınız zaman sadece kıyafetinize, saçınıza veya yüzünüzdeki bir ayrıntıya bakın. Dikkatinizi kendi içinize yöneltmeyin. Özellikle gözlerinizin içine derin bakmayın. Kaşınıza kirpiğinize bakın. Böylece endişe uyanmaz ve sözünü ettiğiniz rahatsızlıkları duymadan kendinize bakabilirsiniz.

RUMUZ: IN MY PLACE

Yükselen burcunuz Koç. Güneş ise 30 dakika ile Kova burcuna geçmiş. Yani burcunuz Kova. Merkür ise Oğlak burcunda duruyor ve Jüpiter ile Neptün’e kavuşum yapıyor. Bu konum hayal gücünüzün çok kuvvetli olduğunu gösteriyor. Üstelik Venüs, Yay burcunda fakat Neptün’e kavuşum yapıyor. Sanat potansiyeli yüksek, sezgi ve ilham gücü olan biri olduğunuzu gösteriyor. Aşk potansiyeli yüksek birisiniz fakat alışılmışın dışında olanlar ve farklı kişiler size çekici geliyor. İlişkiler konusunda ise güvenmeye ihtiyacınız var. Karşı cinsi çok fazla zorlayan birisiniz. Tabii bu durumda ilişkileriniz de sert ve zor olabilir. Güçlü ve karizmatik kişiler dikkatinizi çekecek. Geçen sene sizin için hayli zor geçmiş olabilir fakat bu sene kendinizi yenilemeyi ve değiştirmeyi başaracaksınız.
RUMUZ: NÜKHET GÜNÜŞEN

Doğum tarih ve saatini bildirerek yükselen burcunuzu ve yıldız haritanızı sormuşsunuz fakat doğum yerinizi bildirmemişsiniz. Doğduğunuz yeri de bildirmeniz gerekiyor. Çünkü siz doğduğunuz anda yükselen burç, sizin bulunduğunuz yerde doğduğunuz saatte ufuk çizgisinde yükselmekte olan burçtur. Yıldız haritanızı çıkarabilmek için de doğduğunuz tarih, saat ve yer gerekiyor.
Yazarın Tüm Yazıları