Yeteneğiyle herkesi büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Yeteneğiyle herkesi büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 11:01

BUCA Belediyesi'nin genç yeteneklere tecrübe kazandırmak ve onları sanatseverler ile buluşturmak için her pazartesi günü düzenlediği Parlayan Yıldızlar Dizisi'nin bu haftaki konuğu, genç piyano sanatçısı Kaan Baysal oldu.

Haberin Devamı


Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde (BBKSM) sahne alan piyanonun küçük prensi Kaan Baysal, performansı ile büyüledi. Scarlatti, Beethoven ve Chopin eserlerini ustalıkla yorumlayan genç yetenek, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. 13 yaşında olmasına rağmen performansı ile adını geleceğin virtüözleri arasına yazdıran Kaan Baysal, sanatseverlere klasik müzik ziyafeti sundu.

Yeteneğiyle herkesi büyüledi

 


KAAN BAYSAL KİMDİR?
2003'te İstanbul'da doğan Kaan Baysal beş yaşında piyano çalmaya başladı. Müziğe ve özellikle piyanoya olan ilgisi ve yeteneği nedeniyle dikkat çeken Baysal, 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Piyano Bölümü seviye giriş sınavı ile bu kurumun İlk devre 1. sınıfına kabul edildi. 5 senedir bu kurumda eğitim gören ve üstün yeteneğiyle göz dolduran Baysal, İstanbul'da çeşitli konser salonlarında, seçilmiş öğrencilerin yer aldığı pek çok konsere katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!