Yeşim Salkım ve Uğur Polat’tan ürkmüştüm

Güncelleme Tarihi:

Yeşim Salkım ve Uğur Polat’tan ürkmüştüm
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2005 00:09

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Seher Vakti’nde Yeşim Salkım’ın kızını canlandıran 22 yaşındaki Begüm Birgören, Yeşim Salkım ve Uğur Polat’la oynamanın ilk başlarda ürkütücü geldiğini itiraf ediyor. Genç oyuncu, ‘Zor insanlar olduklarını düşünüyordum. Ancak tanıştıktan sonra tüm endişelerim kayboldu’ diyor.

İYİYSEM KURALSIZ OYNARIM

Melike çok deli dolu, hayata karşı çok dik duran, kafasına koyduğunu yapan, aralarındaki mezhep problemlerini umursamayan bir kız. Ben ise hayatı akışına bırakırım, zorlamam. Hedeflerim var ancak onlara ulaşmak için bile yırtınmam.

Oyunculukta kurallarım yok. Ancak ben bir yere kadar kurallı davranmak zorundayım! Ne zaman insanlar beni tanımaya başlar ve benim doğru işler yaptığımı düşünürlerse, işte o zaman kuralsız oynarım.

ŞÖHRET İÇİME KAPATIYOR

Ben okulda bile en arka sıralarda oturmayı tercih ederim. Yolda kendi halimde yürürken insanların verdiği tepkiler şimdi beni iyice içime kapatıyor. Ben kendimi bile izleyemiyorum, insanın kendini izlemesi çok iğrenç bir duygu bana göre!

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Görsel Sanatlar okuyorum. Amerika’da master yapmayı istiyorum. Döndükten sonra da kamera arkasında çalışmayı planlıyorum. Kamera arkası çok ilgimi çekiyor. Ayrıca fotoğraf dersi alıyorum ve günlerce sokakta dolaşıp fotoğraf çekiyorum.

Yeşim Salkım’la sohbetler çok zevkli

Oyunculuğa 13 yaşında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde hafta sonu kursları ile başladım. Sonra çocuk oyunları oldu. Seher Vakti televizyondaki beşinci işim. Yeşim Salkım, Uğur Polat isimleri ilk başta çok ürkütücü geliyordu ama tanıştıktan sonra bütün kaygılarım silindi.

Çok rahatım ve çok mutluyum. Bu bir oyun ve onlar da bu oyunu çok iyi oynuyorlar. Uğur Polat çok iyi bir oyuncu, benim oyunculuğum nasıl olacak diye ürküyordum ama şimdi şöyle yap, böyle yap diye destek veriyor.

Yeşim Salkım kızından, ben de annemden uzak olduğumuz için set aralarında onunla da çok güzel sohbet ediyoruz. Elektriğimiz tuttu, biz birbirimizin eksiğini tamamlıyoruz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!