Yeşilçam 'ın emektar oyuncusu Seyfettin Karadayı son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Yeşilçam ın emektar oyuncusu Seyfettin Karadayı son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 18:17

Yeşilçam 'ın emektar oyuncusu Seyfettin Karadayı son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Mehmet İlkay ÖZER/İSTANBUL,(DHA)-YEŞİLÇAM oyuncularından Seyfettin Karadayı düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.  
Yüzlerce sinema filminde rol alan Karadayı geçtiğimiz gün 94 yaşında hayatını kaybetmişti. Karadayı için bugün ikindi namazının ardından Levent Afet Yolal Camii'nde tören düzenlendi. Törene Karadayı'nın ailesi ile aralarında Serdar Gökhan, Salih Kalyon, Nuri Alço ile Tuncay Akça'nın da olduğu sanatçılar katıldı.

"ŞEREFİYLE SİNEMAMIZA HİZMET ETTİ"
Tören öncesi Karadayı'nın ağabeyi Eyüp ile oğlu Doğan taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine katılan Salih Kalyon, "Camiamızın emektarlarından Seyfettin ağabeyi uğurlamaya geldik. Şerefiyle yaşadı. Şerefiyle sinemamıza hizmet etti. Böyle insanları her zaman sevgi ve rahmetle anacağız" derken Ateşböceği Ercan ise Karadayı'yı çok eskiden beri tanıdığına değinerek, " çok babacan bir insandı" dedi.
Aynı zamanda emekli albay olan Seyfettin Karadayı için  kılınan cenaze namazının ardından askeri tören düzenlendi. Karadayı daha sonra Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!