Yeşilçam filmlerine ses veren Belkıs Özener Eskişehirlileri büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Yeşilçam filmlerine ses veren Belkıs Özener Eskişehirlileri büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 14:24

Yeşilçam filmlerine ses veren Belkıs Özener Eskişehirlileri büyüledi

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- 'FOSFORLU Cevriyem' ve 'Sevemedim Karagözlüm' gibi unutulmaz şarkılarla Yeşilçam filmlerine ses veren sanatçı Belkıs Özener, Eskişehir'de düzenlenen konserlerde sevenleriyle buluştu.
Eskişehir Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Korosu, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz sesi Belkıs Özener'in konuk sanatçı olarak katılımıyla düzenlediği 'Yeşilçam Film Müzikleri' ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konseri Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ile çok sayıda kişi izledi.  Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konser iki bölümden oluştu. Şef Turan Engin yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, ilk bölümde rast eserler seslendirirken, ikinci bölümde Belkıs Özener ve oğlu Barkın Köksalan koroya eşlik etti.
Konserde, Yeşilçam filmlerindeki unutulmaz şarkıları seslendiren Belkıs Özener, şarkılarını dinleyiciler ile birlikte söyledi. Yıllardır Eskişehir'e gelmek istediğini ifade eden Özener, böyle bir organizasyon düzenleyerek kendisine unutulmaz bir gece yaşattığı için Eskişehir Kent Konseyi'ne teşekkür etti.  İzmirli olduğunu söyleyen Özener, 'Fosfurlu Cevriyem' adlı şarkısını seslendirirken, kendisine eşlik eden avukat ve aynı zamanda profesyonel halk oyunları dansçısı Hüseyin Akçar ile zeybek oynadı. 
Daha sonra şarkılarını söylemeye izleyicilerin arasında devam eden Özener, dakikalarca ayakta alkışlandı. Konser sonunda Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Belkıs Özener'e çiçek vererek teşekkür etti.
BÜYÜKERŞEN'İ ZİYARET ETTİ
Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen konserde 1200 kişiye Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Filiz Akın, Fatma Girik gibi Türk sinemasının kadın yıldızlarının filmlerindeki şarkılarını film görüntüleri eşliğinde söyleyen Belkıs Özener, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de makamında ziyaret etti. Eskişehir'de çeşitli müzeleri ziyaret ettiğini ve şehri gezdiğini söyleyen Özener, Büyükerşen'in Eskişehir'i bambaşka bir şehir yaptığını belirterek teşekkür etti. 
Yılmaz Büyükerşen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "özellikle orta kuşak jenerasyon ve üzeri yaştakiler Türk filmlerindeki yıldızları sesleriyle sevdiler, beğendiler, hatta onlara aşık oldular. Hülya Koçyiğit'in, Türkan Şoray'ın filmlerde söyledikleri şarkıların gerçek sesi sizsiniz. Onların büyük birer yıldız olmalarında sizlerin payı çok büyüktür. O nedenle sizin Türk sinemasına katkılarınız asla unutulamaz" dedi.
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!