Yeşil Deniz ekibi İzmir'de hatıra ormanı oluşturuyor!

Güncelleme Tarihi:

Yeşil Deniz ekibi İzmirde hatıra ormanı oluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 18:45

Yeşil Deniz dizisi oyuncuları, İzmir’de hatıra ormanı oluşturmak için selvi ve çam ağaçları fidanları dikti. Hatıra ormanı için ilk adımı atan dizi oyuncuları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yeşil Deniz dizi oyuncuları ile  Ödemiş Orman Şefliği,  Birgi'nin Şahin Tepesi ile Kanlıkaya mevkisinde fidan dikimi yaparak hatıra ormanı için adım attı. Yapılan fidan dikim etkinliğine  Ödemiş Orman Şefi Mevlüt Polat,  İzmir Büyükşehir Belediyesi  Ödemiş Koordinatörü  Cumhur Şener, Yeşil Deniz dizisinin başrol oyuncuları  Mert Turak,  Burak Serdar Şanal,  Birgi Sağlık  Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmen ve Birgililer katıldı.

Yeşil Deniz dizisi oyuncularının alana gelmesi ile başlayan ağaç dikme etkinliğinde  Ödemiş Orman Şefi Mevlüt Polat, ağaç dikmenin kurallarını anlatarak, fidanların tüplerden çıkarılmasını, dikilecek çukurun boyutunu, dikim aşamasını ve dikimden sonra can suyu verilmesi gibi kuralları uygulamalı olarak gösterdi. İlk selvi ve çam fidanlarını Orman Şefi Mevlüt Polat, oyuncular  Mert Turak,  Burak Serdar Şanal dikti, diğer fidanlar da Sağlık  Meslek Lisesi öğrenci tarafından dikilerek can suyu verildi.

Haberin Devamı

Yeşil Deniz ekibi İzmirde hatıra ormanı oluşturuyor

Bölgeye ilk etapta 100 çam ve selvi fidanı dikildiğini belirten Orman Şefi Mevlüt Polat, alana toplam 500 fidan dikileceğini belirterek, şunları söyledi: "Bölgemizde çekimlerini sürdüren Yeşil Deniz dizi ekibi ortaklığında öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın katılımı ile mahallemizde Yeşil Deniz Hatıra Ormanı oluşturacağız. Alana bugün ilk etapta 100 selvi ve çam fidanı dikiliyor. Toplam 500 fidanı toprakla buluşturacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu vesileyle şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!