Yeşil Bursa Rallisi’ni Çukurova-Bostancı ikilisi kazandı

Güncelleme Tarihi:

Yeşil Bursa Rallisi’ni Çukurova-Bostancı ikilisi kazandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2017 16:51

Yeşil Bursa Rallisi’ni Çukurova-Bostancı ikilisi kazandı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- 2017 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü yarışı olan 42'nci Yeşil Bursa Ralli'sinin galibi, BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi oldu.
Bursa Otomobil Sporları Kulübü'nun (BOSSEK) Nilüfer Belediyesi'yle birlikte düzenlediği rallide 2'nciliği Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez, 3'üncülüğü ise BC Vision Motorsport takımından Uğur Soylu-Aras Dinçer elde etti.
Sınıf N’de Mitsubishi Lancer EVO IX ile yarışan Toksport WRT ekibi Menderes Okur-Ufuk Uluocak, Sınıf 4'te Ford Fiesta R2T ile Ford Motorsport Turkey ekibi Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ve Sınıf 3'te Renault Clio R3 ile GP Garage MyTeam ekibi Murat Soyçopur-Can Hergüner birinci oldu. 35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerin yer aldığı Historic klasmanında ise 1976 model Ford Escort MK II ile Parkur Racing ekibi Burak Türkkan-Onur Aslan zafere ulaştı.
Türkiye Ralli Şampiyonası, 9-10 Eylülde İstanbul Otomobil Sporları Kulübü'nün (İSOK) düzenleyeceği 38'inci İstanbul Rallisi ile devam edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!