Yerli turiste cazip indirimler

Güncelleme Tarihi:

Yerli turiste cazip indirimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 1999 00:00

Turizmde yaşanan kriz nedeniyle iç turizme yönelen turizmciler, yerli turiste cazip olanaklar sunuyor.
Antalya yöresinde bulunan otel ve tatil köyleri, balayı çiftlerine, emeklilere, gençlere, 40 yaş üstündeki tatilcilere, yüzde 5 ile 25 arasında indirim yapıyor.
Konaklama tesisleri, balayı çiftleri için odalarında şık sepetler içinde meyve ve şampanya ikram ederken, sabah kahvaltısı ise yine konaklama tesisinin bir jesti olarak sunuluyor.
Haberin Devamı

BALAYI ÇİFTLERİNE YÜZDE 25 İNDİRİM
Adonis Otel Halkla İlişkiler Müdürü Değer Erbora, balayı çiftlerinin odasının çiçeklerle donatıldığını belirterek, "Balayı çiftlerine uyguladığımız indirim yüzde 25 oranında. Bu indirim, peşin, kredi kartı ve taksitli ödemede değişmiyor" dedi. Erbora, balayı çiftleri için hazırlanan odaya iki kişilik pasta ve meyve sepetinin yanında, şampanya konduğunu da belirtti.

PAKET PROGRAMLAR
Falez Otel Halkla İlişkiler Müdürü Nermin Sümer de balayı çiftleri için özel paket program hazırladıklarını belirterek, 4 gecelik yarım pansiyon konaklama fiyatının 149 milyon lira olduğunu bildirdi.

Sümer, balayı çiftleri için suit oda hazırlandığı ve 4 gün boyunca farklı oda servisi yapıldığını belirterek, „Ayrıca balayı çiftine bir akşam Mehtap Clup’te akşam yemeği ikram ediyoruz. Çiftler, spor aktivitelerinden, sauna ve hamamdan da ücretsiz yararlanıyorlar“ dedi.

Bu yıl ilk kez özel okul personeli, öğrenci ve velilerine özel indirim uyguladıklarını da kaydeden Sümer, şunları söyledi: „Eylül ayı sonuna kadar devam edecek uygulamamızda, 3 gecelik paket programımızda, tek kişi yarım pansiyon 75 milyon 600 bin lira, çift kişi ise 100 milyon 800 bin lira. Normal fiyatımız ise tek gece için yarım pansiyon tek kişi 34 milyon, çift kişi ise 49 milyon liradır“ dedi.
Sümer, 3 gecelik paket programdan yararlanacak tatilcilerin, otelin sauna, hamam ve spor aktivitelerinden ücretsiz yararlanabileceğini de bildirdi.

EMEKLİLERE İNDİRİM
Royal Resort Hotel Genel Müdürü Turgay İmşir ise balayı çiftlerine suit odalar hazırlandığını belirterek, „Balayı çiftlerine yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Ayrıca bu çiftlerin odalarına ücretsiz oda servisi ve gazete servisi yapıyoruz. Çiftler, çeşitli aktivilerden ücretsiz yararlanabiliyor“ dedi.
İmşir, bu yıl ilk kez uyguladıkları „emeklilere indirim“ oranının yüzde 25 olduğunu anlatarak, bu uygulamanın da büyük ilgi gördüğünü belirtti.

İşçiler de tarihi ilçedeki kazı çalışmaları yapılmasını ve eserlerin ortaya çıkarılması gerektiğini bildirdiler.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!