Yerli Turist Avantajlı Uçacak

Güncelleme Tarihi:

Yerli Turist Avantajlı Uçacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 15:46

GETOB VE ANADOLU JET İŞBİRLİĞİ İLE TURİZMDE İÇ PİYASAYI CANLANDIRMAK İÇİN AVANTAJ ROTASI İSMİYLE KAMPANYA DÜZENLENDİ

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) ve Anadolu Jet işbirliğiyle hayata geçirilecek "Avantaj Rotası" adı verilen kampanya sayesinde yerli turist avantajlı tatil yaptırılması hedefleniyor.
GETOB’un Bölge genelinde çeşitli nedenlerden dolayı kısalan Turizm sezonunu uzatabilmek ve bölge olarak iç pazardan da hak ettiği payı alabilmek maksadıyla "Avantaj Rotası" adı verilen kampanya başlattı. Kampanyanın tanıtım toplantısı bir otelde gerçekleşti. Düzenlenen basın toplantısına GETOB ve AnadoluJet yetkilileri katıldı.
GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, yaptıkları girişimler sonunda AnadoluJet’in Ankara’dan Dalaman Havalimanı’na Eylül ayında haftada karşılıklı 10 sefer, kış aylarında ise 3 sefer yapacağını kaydetti. Bu sayede Ankara ve Ankara aktarmalı çok sayıda vatandaşın rahatlıkla tatil için bölgeye gelebileceğini anlatan Bülbüloğlu, bu gelişmenin bölgeleri için sevindirici olduğunu ifade etti. Bülbüloğlu, "Avantaj Rotası" kampanyasının Türkiye’de bir ilk olduğuna dikkat çekti.
Marmaris ve çevresini tercih eden yerli turist sayısının her geçen yıl artış gösterdiğine değinen Bülbüloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bayram tatili ile başlayan yerli turist yoğunluğumuz devam ediyor. Otellerimizin doluluk oranı yüksek. Doluluğun ay sonuna kadar devam etmesini bekliyoruz. İç pazar payımızı yüzde 20’ye çıkartmayı hedefliyoruz. AnadoluJet ile yaptığımız bu anlaşma, hedefimize ulaşmamıza katkı sağlayacak" dedi.
"AVANTAJ ROTASI"
"Avantaj Rotası" kampanyası kapsamında, Marmaris ve Dalaman ilçelerinde tatil yapmak isteyenler, kampanyaya katılan otellerde yüzde 40, restoranlarda yüzde 25 indirimlerden faydalanacak. Kampanya dahilinde bölgeye gelenler Marmaris Balevi Müzesi’ni ücretsiz ziyaret edebilecek, özel bir hastanede yüzde 25 indirimli check up yaptırabilecek. Ayrıca gelen yolculara Marmaris Belediyesinin katkılarıyla ücretsiz bisiklet temin edilecek.
Kampanyaya Marmaris ve Dalaman bölgelerinden 5 yıldızlı 6 otel, 4 yıldızlı 2 otel, bir termal ve bir de butik otel katıldı. Katılımcılara Ankara-Dalaman gidiş dönüş uçak bileti ile söz konusu otellerde 2 gün konaklama dahil paket fiyattan faydalanabilecek. Kampanya 2 yıl süreyle geçerli olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!